początkujący Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 domains - 2004 dido - 2004 no i mamy odpowiedź na pytanie główne z tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Nikonem NI mowie ze domans kogoś podpiernicza ( TEGO NIE WIEM), mowie tylko ze jeden i drugi maja 2004 rok wjazdu, nie można po tym segregować ludzi, a może można sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Więcej takich ludzi na forum jak INOman, mało gada, nie wymądrza się i dużo pomaga.To samo początkujący tak trzymać Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 widzisz Iran ktoś dzieli się z toba wiedzą, nie wymądrza się, a ty strzelasz takie ogłoszenia Witam potrzebuje doładować numer w sieci orange kwota 5zł, mam środki na paypal i w ten sposób chciałbym zapłacić tobie za doładowanie.NIE MOŻE TO BYĆ "DOŁADOWANIE PRZEZ SMS" bo wtedy nie ma bonusu (albo kod ze zdrapki,albo doładowanie z konta bankowego). W zamian mogę dodać ostatnio kupiony adres stronki dzięki któremu uzyskasz przez miesiąc darmowe blasty xrumer. i morał jaki - warto było? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Tak są tacy nie liczni tutaj Tak założyłem te ogłoszenie co w nim nie tak jest? Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jeśli nie rozumiesz to nic, nie było sprawy . Zęby nie było to nie ja bylem pierwszy https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1013165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Długo szukałem alternatywy ,wiem że na pio ma dużo osób pay pal i cały czas ktoś jest online, nie tak jak na innych forach.Wcześniej długo szukałem w sieci alternatywy. Dzięki za link , cóż ja to gdzie indziej widzę problem niż jakieś jedno marne ogłoszenie, no ale niektórzy lubią błyszczeć co zrobić A ci co naprawdę pomagają to widać w postach na forum. Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Gdzie się podziało stare, dobre PiO? Skończyły sie pionierskie czasy SEO, więc skończyło się stare PiO. Czy "nowe" "PiO jest gorsze? Nie jestem o tym przekonany, bo kilka lat temu także róznie bywało. Czasem sie zastanawiam jak by wyglądało zamknięte podforum dla zweryfikowanych po nazwisku, imieniu i firmie. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Czasem sie zastanawiam jak by wyglądało zamknięte podforum dla zweryfikowanych po nazwisku, imieniu i firmie a były takie pomysły... Nadal uważam, że nie byłoby to głupie. Chociaż z drugiej strony zobacz, Ryśku, masz to na glucie i wnosi cokolwiek więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 \ ja to gdzie indziej widzę problem niż jakieś jedno marne ogłoszenie\ Słomkę w oku bliźnich widzisz, a belki w swoim nie? Jakże to wygodne !!! @Yeden - mniej więcej tak, jak profile osób "z branży" na G+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 W związku z nawrotem wścieklizny u Maxa, wklejam: [...]@Domains przegiął i tyle. Nie ulega kwestii.[...] 1. Nie uważam bym przegiął. Przeginam często ze słownictwem, co racja to racja, choć moja logika jest spójna - jak się siedzi przy szulerskim stoliku (BH SEO) to się na poprawność językową (maniery) nie zważa. Moderatorzy wiedzą jak mi dać klapsa (w przeszłości, jak już pytacie o stare, dobre PiO - nie takie rzeczy się działy) i wiedzą że ja wiem, dla nich mogę zbastować, dla Maxów i innych nie mam zamiaru moderować swoich postów. I, proszę, nie uczcie alkoholika o wódkach, co prawda nie każdy taksiarz jest Kubicą, ale doświadczenia im nie można odmówić. 2. Krzysiek nie w takich potyczkach ze mną dawał sobie radę i mam wrażenie, że adwokaci pokroju Maxa Mu niepotrzebni. W jednym Go popieram, w innych sprawach - nie, tyle. Ani On nie beczy na forum, że Go nie lubię, ani ja i nie lecimy na swoje profile by odebrać sobie gwiazdki i wpisać w czarne kajeciki. Jak niektóre "w miarę polskojęzyczne, a już niestety dawno pełnoletnie" dzieci. Ale rozumiem, że Człowiek Radziecki tak ma, to bezwarunkowe, odruchem Pawłowa. Nie twierdzę, że ktoś kto leci do moderacji z byle donosikiem, robi insynuacje, raportuje, itp. lubi podpierniczać innych (TEGO NIE WIEM), ale może coś jest na rzeczy? Milicjanta jestem w stanie zrozumieć, ORMOwca jakoś nie. 3. Jeśli macie trochę instynktu zamozachowawczego to słuchajcie RÓWNIEŻ facetów, którzy może w dyplomacji mają braki, ale którzy bardzo rzadko w swojej branży się mylili (jakkolwiek zarozumiale to nie brzmi), zamiast cudaków od zmywaka z UK, 2 tygodniowego seo, karcenia innych na PiO, szkoleń przez skype'a i napierniczania rumakiem. Póki co to facet od pingomatu i sprzedaży jakichś spamerskich zabawek napisanych przez innych, nie będzie ze mną gadał o pozycjonowaniu, nie ma symetrii. I jak jeszcze raz usłyszę "ceny będą rosły a klienci wracali", to się porzygam jak po lekturze 99% ogłoszeń o pracę z wklejonym: "młody, kreatywny zespół"... 4. soon... ps. "cycki opadają" - bodajże by Borgis 1998-2000, coś koło tego, Mydelniczka Allegro, nie pamiętam dokładnie. Funkcjonuje w tzw. slangu netowym. I też tyczyło męskich, no chyba że Maxowi zamiast "piersi" wyrosły sierp i młot. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.