Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ciekawy jestem ile osób jest na forum ze Szczecina lub okolic. Może udałoby się zorganizować jakąś imprezkę? Była Łódź, był Sopot, planują w Krakowie to może coś u nas wypijemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Proszę nie robić konkurencji La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ciiiiiiiii Kava :] Jestesmy, jestesmy :] mialo cos sie kroic - moze Kazura uda sie namowic? https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jaka tam konkurencja. Zazdroszcze wam!!! ) Może za jakiś czas ktoś zorganizuje imprezkę ogólnopolską:_)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Kazur da sie namowic :-) To jaka date proponujemy? Ja sadze ze najlepiej jeszcze jakos w tym miesiacu - powiedzmy 27-28. Co o tym myslicie? Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 tutaj masz foto z ogólnopolskiej https://konkurs2005.seopl.org/foto.html pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja po sesji jestem wolny..czyli tak mniej wiecej od 15-20 powinienem byc wolny..wiec mam nadzieje ze zawitam juz na drugie spotkanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 kurcze ostatnią sobotę miałem wolna, 21 tez mam wolne ale 27 mam zajęty i 28 raczej tez:( . No chyba, że zacznie się kroić coś na prawde duzego! wtedy bede przekładał terminy. No ale jak narazie to troche mało chętnych osób się zgłosilo Kazur a w jakiej czesci Szczecina mieszkasz? lewo czy prawobrzeze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tomekk, prawobrzeze. Postaram sie pogadac z Szookiem aby do nas zawital. EDIT: Jak dla mnie to moze byc nawet 21 :-) Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 no Panowie niestety 21,22 ani 27-28 nie pasuja mi - studia = zajecia = chrapanie zero3: to -> https://konkurs2005.seopl.org/foto-17.html <- dobre jest :] moze i w Szczecinie Kaczek sie pojawi? https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To super ja tez (zdroje) szooka? aaa słyszalem o nim:) moj wspolnik kiedyś z nim pracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No to strzelamy dalej terminami: 3-4? 10-11? 17-18? Pozdrawiam EDIT: Tomekk - Podjuchy :-) Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja mam taki problem, ze co dwa tygodnie sobote i niedziele mam zajeta, ale jak bede wiedział wczesniej to powinno udac mi sie załatwic wolne.Tylko musze wiedziec kilka dni wczesniej. Wiec teoretycznie kazdy z tych teminow mi odpowiada pod warunkiem,ze decyzja zapadnie wczesniej Kazur a kojarzysz ulice sanatoryjna? Prowadzi do selgrosa, powiedzmy boczna ulica rownolegla do batalionow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tomekk, jasne ze kojaze. Co do terminu spotkania to poczekajmy az znajdzie sie wiecej osob wtedy cos ustalimy. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 to czekamy a tak wogole to jakies 6 lat temu spedzilem w podjuchach cale wakacje... tak tak... to byly czasy... z kolesiem rozlozylismy namiot i imprezki prawie codziennie. Tak,wiec podjuchy kojarzę bardzo dobrze:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.