kursor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ma ktoś może jakiś panel centralny do tego i dodawarkę? Wszyscy właściciele WP-katów mają panele centralne i dodawarki, w standardzie, bez dopłat Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Uwaga na aktualizację yarpa, nowa wersja rozwala domyślnie ustawienia wp-kata. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor YARPPa postanowił nam utrudnić ostatnimi aktualizacjami... Rozwiązanie problemu po świętach... A tymczasem wszystkiego wesołego Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kolejna aktualizacja: W ustawieniach została wydzielona zakładka Wordpress. Zawiera ustawienia związane z Wordpressem oraz innymi wtyczkami. Dodana możliwość ukrycia wersji Wordpress - PA->Katalog->Ustawienia->Wordpress->Ukryj wersję Wordpressa Dodana możliwość ukrycia autorów wpisów - PA->Katalog->Ustawienia->Wordpress->Ukryj autorów oraz Nazwa autora. Funkcja umożliwia ukrycie autorów wpisów oraz podstron autorów wpisów. Po włączeniu funkcji wszystkie wpisy będą "miały" jednego autora (Nazwa autora) a podstrony autorów wpisów będą przekierowywały na stronę główną. Dzięki temu nie będzie możliwości powiązania między sobą wpisów jednego autora. Ma to szczególne znaczenie przy dodawaniu wielu wpisów przez jednego użytkownika (duże agencje, SEO sklepy). Zmiana sposobu integracji z YARPP (Yet Another Related Posts Plugin). Ponieważ autor YARPP w ostatnim czasie dużo zmienia w kolejnych wersjach, konieczna okazała się zmian sposobu integracji z tą wtyczką. Obecnie integracja polega na włączeniu opcji PA->Katalog->Ustawienia->Wordpress->Integruj z YARPP. Po jej włączeniu YARPP będzie używał szablonu wbudowanego w WP-Kat. W ustawieniach YARPP, trzeba ustawić: Automatycznie wyświetlaj: wpisy, Maksymalna liczba powiązanych wpisów oraz Kolejność wyświetlania Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jeżeli borykacie się z dużym obciążeniem serwera, na którym są WP-Katy to polecam zablokowanie kilku botów, które oprócz tego, że niczego nie wnoszą generują niepotrzebny ruch: https://www.wp-kat.net/faq-jak-znacznie-obnizyc-obciazenie-serwera.html Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A jak kwestia przedłużek kodów w dodawarce i np. zatrzymanie dodawarki gdy jest jakiś błąd w opisie. Ludzie często się o te dwie rzeczy pytają? Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiss Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że priorytetem teraz powinno być masowe usuwanie wpisów i możliwość masowego edytowania wpisu już po dodaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Duża część z tego o co pytacie jest już zrobiona. Kłopot w tym, że mam problem zdrowotny (sezon grypowy nie oszczędza mnie i rodziny) i jakoś praca twórcza mi nie idzie za dobrze... Myślę, że jeszcze kilka dni i funkcje na wpisach w dodawarce powinny być gotowe. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mam pytanie jak wyłączyć opcję płatnych wpisów przy dodawaniu nowego wpisu? Próbowałem usunąć grupę premium i GOLD ale nie mogę tego zrobić. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Usunąłeś grupy wpisów i nadal się pokazują? Jak masz wtyczkę cacheującą - wyczyść cache. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie @Kursor - nie moge własnie usunąć grup... Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 U mnie też coś nie działa za bardzo usuwanie grup, nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 u mnie grupy usuwam bez problemu, tylko mam pytanie dlaczego w ustawieniach katalogu w zakładce "Wygląd" mam dwa razy "Liczba podkategorii na stronie startowej"? i jeszcze taka kwestia, po włączeniu funkcji ukrywania domen na liście katalogów w grupie skrypt nie ukrywa liczb, czyli jak ktoś będzie miał domenę z samych liczb nie ukryje jej. Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie @Kursor - nie moge własnie usunąć grup... Może masz jakieś wpisy w grupie, którą chcesz usunąć. Nie masz żadnego komunikatu przy próbie usunięcia? u mnie grupy usuwam bez problemu, tylko mam pytanie dlaczego w ustawieniach katalogu w zakładce "Wygląd" mam dwa razy "Liczba podkategorii na stronie startowej"? Coś mi za dużo się skopiowało w kodzie. Następna aktualizacja będzie zawierała poprawkę. i jeszcze taka kwestia, po włączeniu funkcji ukrywania domen na liście katalogów w grupie skrypt nie ukrywa liczb, czyli jak ktoś będzie miał domenę z samych liczb nie ukryje jej. Fakt. Tego nie przewidziałem, że może być taka domena. Następna aktualizacja będzie miała poprawkę. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kursor mam pytanie - co pewien czas odświeżam "o katalogu" i potrafi mi pokazać site "0" co jest nie prawdą... Jakoś można temu zaradzić? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.