Skocz do zawartości

Mój blog poświęcony ochronie środowiska

Markuz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Przedstawiam wam mój nowy i świeżutki blog oparty o WordPress. Skórka jak na razie darmowa aczkolwiek w przeciągu kilku tygodniu planuję nieco ją dostosować do tematyki bloga. Wgrałem wtyczki All in One SEO Pack, SEO Smart Links oraz XML-Sitemap. Blog jest w trakcie pozycjonowania.

Link : Sozologia

Co o nim myślicie? Co mogę poprawić?

W chwili obecnej blog wygląda jak kolejna zapleczówka. Tytuł napisany klasyczną czcionką dla kilku/kilkustronicowych witryn z artykułami - brakuje choćby logo, czegoś wyróżniającego się. Sugerowałbym co prawda zmianę całego szablonu, jednak logo to podstawa. W kwestii układu oraz kolorystyki, całość jest całkowicie przejrzysta oraz czytelna.

Co do treści - przeczytałem dwa artykuły. Dają radę, jednak błędy tego typu..

"Dlaczego w takim razie nie usunięto przez taki długi okres czasu całego paliwa? Rzecz wygląda bardzo prosto, koszty „wydobycia” ropy ze statku mogły być nieopłacalne, z tond też zapewne to zaniedbanie."

są niemożebnie denerwujące i zdecydowanie niedopuszczalne.

W chwili obecnej blog wygląda jak kolejna zapleczówka. Tytuł napisany klasyczną czcionką dla kilku/kilkustronicowych witryn z artykułami - brakuje choćby logo, czegoś wyróżniającego się. Sugerowałbym co prawda zmianę całego szablonu, jednak logo to podstawa. W kwestii układu oraz kolorystyki, całość jest całkowicie przejrzysta oraz czytelna.

Co do treści - przeczytałem dwa artykuły. Dają radę, jednak błędy tego typu..

"Dlaczego w takim razie nie usunięto przez taki długi okres czasu całego paliwa? Rzecz wygląda bardzo prosto, koszty „wydobycia” ropy ze statku mogły być nieopłacalne, z tond też zapewne to zaniedbanie."

są niemożebnie denerwujące i zdecydowanie niedopuszczalne.

Postaram się nieco zmienić jego wygląd. Dodam logo, artykułów więcej także się pojawi z czasem. Chwilowo chcę trochę go podlinkować. Cieszę się że jest przejrzysty i czytelny bo głównie o to mi chodziło.

Co to błędu "z tond" jest już poprawiony. Mam nadzieję, że w przyszłości go nie powtórzę.