Ems Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam, trochę długo nie zajmowałem się śledzeniem co i jak, w zasadzie można powiedzieć, że prawie nie pozycjonowałem swojej stronki: https://www.reddsgo.pl czy przeglądaniem forum... :/ Moja strona była pod hasłem 'podróże', przez prawie rok gdzieś na 34 miejscu. Aż tu teraz patrzę, i nagle jak wół: https://www.google.pl/search?q=podr%C3%B3%C...=&start=10&sa=N ???? Wytłumaczcie proszę, jak zielonemu, co google ostatnio nakombinował? Bo widzę, że mam strasznie dużo do przekopywnia? Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję teraz będę zaglądał bardziej regularnie Ems Lotniarstwo w Polsce i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=10357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 LOL. To może ja streszczę ten niezwykle interesujący wątek: Nikt nic nie wie. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ems Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Heh, dzięki, nie musiałem się przekopywać Ale w pierwszym poście znalazłem ciekawą wskazówkę - moja stronka podskoczyła z 34 na 17 miejsce, a jej cechą wspólną ze stroną franckeya było to, że moje linki pochodza głównie ze stron o podobnej tematyce. Czyżby zatem g. NAPRAWDĘ rzuciło rękawice pozycjonerom? Trochę szkoda tych zmarnowanych godzin na dodawawnie linków na forach i w księgach gości.... Pozdro Lotniarstwo w Polsce i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 nie poprostu google dostało wariacji, widać chcieli coś zmienić a im się nie udało i teraz terzeba poprawiać kilka milardów stron w googlku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ems Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Czyli wg Ciebie moje www.Reddsgo .pl znowu trafi na czwartą stronę pod 'podróżami'? Moim zdaniem podwyższyli po prostu znaczenie zlinkowania ze stronami powiązanymi tematycznie, ale oczywiście jest to tylko wniosek poszlakowy. Pozdro Lotniarstwo w Polsce i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nie mam zdania na temat twojej www i jak ją pozycjonujesz temu też nie mogę odpowiedzieć na to pytanie. Podałem ci wniosek z Jaggera, a jak strona tam zostanie to tylko możesz się cieszyć, że strona awansowała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ems Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Spoko, bardzo dobrze że się znalazła wyżej. Zastanawiam się tylko, czy nie oznacza to wskazówki, która mogłaby przydać się wszystkim - np. "od teraz warto zwracać większą uwagę na linkowanie tematyczne". Jeśli stronka zostanie - być może tak włąśnie jest. Jeśli spadnie - jak mówiłeś - to wniosek jest taki: robić swoje dalej, żadnych nowych wniosków nie ma. Pozdrawiam Lotniarstwo w Polsce i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor26 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zastanawiam się tylko, czy nie oznacza to wskazówki, która mogłaby przydać się wszystkim - np. "od teraz warto zwracać większą uwagę na linkowanie tematyczne". fama glosi ze wlasnie tak jest polecam ten watek https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=10282&hl= przedstawiajacy liste co wartosciowsze od czego "Tylko prawdziwy mistrz nie obnosi się ze swoim urzeczywistnieniem" Eleganckie i seksowne buty Pleaser. Ponad tysiąc modeli obuwia na wysokim obcasie i platformie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.