barti4 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, Która automatyczna dodawarka do seoków jest najlepsza według was? Są obecnie 3 opcje do wyboru i takim niezdecydowanym osobom ten temat na pewno się przyda. Proszę o konstruktywne odpowiedzi. Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Polecam seocat https://www.seocat.com.pl/ Aktualnie widzę że jest nawet promocja cenowa. Sam używam od pół roku i jestem zadowolony. Prosta w użyciu. Używam pod windowsem na localu. Inne nie bardzo znam bo się nie interesowałem. Jak ja kupowałem dodawarkę to właśnie chyba była tylko ta jedna. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak wygląda skuteczność i gdzie trzymasz? Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Używam pod windowsem na localu. Skuteczność zależy od bazy. Jednak jak kupowałem np. kody do katalogów neona to średnio na 100 poprawnych dodań były może 2-3 błędy. A co do katalogów które mają captachę to używam swojej bazy którą robię co jakiś czas i skuteczność dodania nowej strony do wszystkich katalogów mam ok. 90%. Dodam także że jeżeli chodzi o pomoc techniczną to zawsze można liczyć na sprzedawcę owego softu. Pisałem już do niego kilka razy i odpowiedź otrzymywałem bardzo szybko. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W związku z pewnym postem w innym wątku wycofuję swój post {proszę o skasowanie} HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mhm, a jak to wygląda ta skuteczność procentowo? No i czy może być na zwykłym sharedzie? Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W związku z pewnym postem w innym wątku wycofuję swój post {proszę o skasowanie} HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 barti4 Po więcej info pisz do autora on wszytko dokładnie opisze. Jest nawet u nas na forum - ale nie pamiętam nicku... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=120360 <- tu masz wątek odnośnie dodawarki i kontakt O ile mi wiadomo, autor gdzieś pisał, że działa spokojnie na zwykłym sharedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.