Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Akurat to, że słowa kluczowe nie były wysyłane na e-mail nie stanowiło (przynajmniej dla mnie)problemu. Nie mniej jednak fajnie, że opcja zaczęła działać - otrzymując taki e-mail wiemy, że propozycje już się pojawiły i nie musimy co jakiś czas wchodzić na konto w celu sprawdzenia tej rzeczy.

Opcja samodzielnego doboru słów kluczowych powinna zostać jednak uruchomiona. System niech przedstawi swoje propozycje i jeśli nam się spodobają akceptujemy, jeśli nie dodajemy swoje.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

@Anpremio, Obecnie weryfikacja serwisu internetowego zajmuje kilka godzin - maksymalnie 24 w dni robocze. Jeśli za ten okres czasu nie otrzymaliście Państwo wyskości progonozowanego dochodu - Stawkę, prosimy zawiadomić nas o tym pisząc na support@seopilot.pl. W treści wiadomości prosimy ukazać ID użytkownika, URL strony internetowej oraz ID strony internetowej w Systemie. Nasi specjaliści skontaktują się Państwem.

@Anpremio, Jeśli chodzi o stronę www.a******o.pl to została odrzucona 12.01.2012.

@horcyk, Cieszmy się że podoba się funkcja emailowego zawiadamiania o wygenerowaniu kluczowych fraz. Odnośnie możliwości samodzielnego doboru słów kluczowych, to w projekcie Standardowym istnieje możliwość dodawania, modyfikowania, usuwania dowolnych kluczowych fraz. Nie wykluczamy w najbliższej przyszłości w takie funkcje wyposażyć także projekt Testowy.

Tutaj zgadzam się z @intermax, jeśli strona przechodzi podwójną weryfikację (automat następnie człowiek) to zakładam, że to człowiek decyduje ostatecznie czy strona zostanie zaakceptowana czy też odrzucona z systemu. W odpowiedzi na powód drzucenia mógłby on nawet wklejać wcześniej przygotowane formułki (...)

@horcyk, @Andddrew

W czasie ręcznej weryfikacji oceniane jest tylko kilka spośród wielu wskaźników jakości serwisu, a decyzja o przyjęciu serwisu jest wypadkową automatycznej i ręcznej oceny. Podając

gotowe formułki typu:

za dużo linków wychodzących,

za mało linków przychodzących,

za młoda domena,

itd...

podamy Użytkownikowi dokładnie jakie współzależności dokładnie jakich oddzielnych wskaźników wpływają na jakość i Stawkę serwisu, tj. ujawnimy kryteria weryfikacji, które nie są rozgłaszane ponieważ są wewnętrznym produktem SeoPilot.pl, naszym know how.

A jakie są wytyczne dla zgłaszanych stron :lol:? Gdy po 3 tygodniach udało mi się zgłosić forum do systemu otrzymałem komunikat:

Dzień dobry.

Dodałeś serwis www.xxxxxxxxxxx.pl do Systemu SeoPilot.pl. Niestety, Twój serwis nie przeszedł pomyślnie procesu weryfikacji, ponieważ nie odpowiada wymaganiom Systemu.

I tak się zastanawiam co w takim forum jest nie tak? Domena ma PR3, z 2008 roku, ciągle linkowana. Ilość postów też nie najgorsza w granicach 22k...

Fajnie by było gdybyście jasno określili jakie są kryteria dla przyjmowanych stron, bo nie ma sensu tracić naszego i waszego czasu na strony które ich nie spełniają (?)...

Dodatkowo otrzymałem email dotyczący projektu testowego którego nie dodawałem :lol::

Dzień dobry, Michał.

Otrzymaliśmy informację o dodaniu Projektu Testowego www.pmazury.pl do Systemu SeoPilot.pl

Sporządziliśmy listę zapytań kluczowych dla Twojego projektu. Aby aktywować miesiąc bezpłatnego pozycjonowania i zacząć testować System, należy przejść do Interfejsu Pozycjonera i zatwierdzić trzy słowa kluczowe, klikając na “Uruchom” na przeciwko wybranych słów.

W przypadku pojawienia się jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt, służymy naszą pomocą.

Z poważaniem,

Dział Pomocy SeoPilot.pl

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@pyzdera

Zgadza się. Wraz z rozpoczęciem kampanii Projektów Testowych dla Pozycjonerów, w boksach reklamowych SeoPilot.pl umieszczonych w serwisach Wydawców zaczną pojawiać się ogłoszenia tekstowe, a co za tym następuje, na konta Wydawców w Systemie zaczną być naliczane dochody za udostępnione miejsca reklamowe.

Co się tyczy uwag:

2. Już wkrótce udostępnimy instrukcje instalacji kodu dla różnych CMSów.

Kiedy zostaną udostępnione instrukcje? Na wordpressie kod działał ok, dziś zmieniłem wygląd boksów i wgrałem ponownie pliki na serwer i zaczyna sypać błędami (naliczony bonus pewno przepadnie). Na MyBB nie chce w ogóle działać, dla przeciętnego użytkownika instalacja systemu jest strasznie problemowa ;)

Pyszne blogi kulinarne :o)

1) Na stronach gdzie wysłano formularz np. w tablicy POST kod seolink wyświetla komunikat ERROR a co najlepsze rozwala całą strukturę strony i dalej nic nie widać.

2) Dajcie tutorial do forum mybb.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

@seopilot - chm... no to kolejne pytanie które mi przychodzi do głowy: Ale od 1-02-2012 zaczynacie normalnie naliczać dochody, niezależnie od tego czy wyświetlacie linki na mojej stronie czy nie? Bo być może coś źle zrozumiałem i dochody będą naliczane dopiero od momentu kiedy na stronie pojawia się linki?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@pyzdera

1 lutego startuje Interfejs Pozycjonera, z którym można się zapoznać i przetestować go, biorąc udział w bezpłatnym teście

https://seopilot.pl/news/news35.html

i od 1 lutego rozpoczniemy umieszczanie linków w Boksach reklamowych w serwisach Wydawców. W związku z tym od dnia 1 lutego, codziennie przez okres 30 dni na konto Wydawcy będzie wpływać 1/30 kwoty prognozowanej, miesięcznej Stawki, która została z góry określona dla jego serwisu niezależnie od tego czy w Boksie będzie wyświetlany link czy też nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności