Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@tol4

Bonus za PR będzie dostępny po trzech miesiącach nieprzerwanej pracy serwisu Wydawcy w Systemie (serwis musi być w statusie OK). Po tym czasie przyznany Bonus będzie można wypłacić lub przeznaczyć na pozyjonowanie. Prosimy jeszcze raz sprawdzić dostępność Bonusu, w razie pojawienia się jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

Seopilot, jesteście mega mistrzem w olewaniu swoich użytkowników ;)

Odpowiadacie tylko tym, którzy nie marudzą i pytaja o rzeczy, które przynoszą Wam korzyści ;)

Tak wielkiej ignorancji to jeszcze nie widziałem :D

Wygląda to mega komicznie:

20 postów marudzenia i pytań o coś związanego z zarobkami, systemem czy rozliczeniem, 1 post pytania o pozycjonowanie.. wchodzi seopilot odpowiada na 1 post z 20 :D I tak w kółko ;)

Serio.. mega zabawne to jest.. i mega dziecinne :)

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

Coś się Wam pokitrało w panelu pozycjonera ;) W zarządzaniu projektami "rozchody dla frazy" pokazują zupełnie inną kwotę (20zł/mc), niż "łączna cena linków" w zarządzaniu konkretną frazą (72zł/mc) ;)

Pozdrawiam!

@Łukasz Więcek

Jeśli cokolwiek w Pana mniemaniu działa niepoprawnie, prosimy o kontakt z Działem Pomocy oraz podanie swojego ID Użytkownika.

Kupilem w seopilot link na stronie majsterkowo.pl (strona glowna, PR5) za 27,46. Z ciekawości polazłem do prolink żeby sprawdzić czy mają tez te strone w bazie. Cena, uwaga - 99zł ! widze lekką roznice;) Zostaje przy seopilocie. niezle prolink sobie na nas zarabia...

Kupilem w seopilot link na stronie majsterkowo.pl (strona glowna, PR5) za 27,46. Z ciekawości polazłem do prolink żeby sprawdzić czy mają tez te strone w bazie. Cena, uwaga - 99zł ! widze lekką roznice;) Zostaje przy seopilocie. niezle prolink sobie na nas zarabia...

W ProLink to właściciel ustala cenę. Doucz się.

W każdym z filtrów możesz określić parametry takie jak: Poziom strony, PR strony, PR serwisu, Ranking Alexa, Obecność w DMOZ, Poziom domeny, Wiek domeny, Ilość linków wychodzących.

No i macie juz jakie parametry sa brane pod uwage przy wycenie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

A czy w prolink nie zabrania jednoczesnego korzystania z nich i z seopilot?

No właśnie w tym cały problem. Po co mam płacić stówkę za link, skoro mogę za 27?

No właśnie w tym cały problem. Po co mam płacić stówkę za link, skoro mogę za 27?

Zgodzę się, ale...

Gdyby w Seopilocie można było samodzielnie ustawiać ceny dla swoich serwisów, nie kupiłbyś linka za 27 zł na stronie z PR5.

A co jeśli obecne stawki mogą nie być zadowalające dla Wydawcy i po jakimś czasie zrezygnuje on z tego serwisu?

Mi np. w Prolinku udało się kupić link na podstronie z PR4 za 1,10 zł/m-c.

Więc nie uogólniajmy ;) Oba wspomniane serwisy mają swoje plusy i minusy, po prostu trzeba umieć z nich korzystać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności