Ludi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kiedy ruszy czarna lista? W jaki sposób można dodawać do niej adresy, czy będzie można blokować witryny wg. słów kluczowych? Aktualnie kilka stron o zabarwieniu +18 wyświetla się na moich stronach co w ogóle nie wchodzi w grę. Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoPilot.pl Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 @Ludi Mechanizm tworzenia czarnej listy opracowywany. Na daną chwilę, jeśli nie odpowiadają Ci ogłoszenia, które pojawiają się na Twoich stronach, prosimy pisać na support@seopilot.pl z wnioskiem ich usunięcia. Gdy mechanizm tworzenia czarnej listy będzie dostępny, dany proces będzie zautomatyzowany. Na pewno udostępnimy szczegółowe instrukcje jak korzystać z czarnej listy. Sprawdź nasze nowości Żródło wiedzy o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kontaktowałem się w tej sprawie z supportem, ale od momentu wysłania informacji o stronie minęła godzina i zmian nie widać. Jak wiadomo ta tematyka jest sprzeczna z regulaminem wujka G. Zastanawia mnie dlaczego mechanizm czarnej listy jest dopiero teraz opracowywany, skoro system działał jakiś czas w fazie testowej. Oby jednak szybko został wprowadzony Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Chyba jakis blad znowu, bo bilans jest duzo za duzy.. na 2 kontach (firmowe i prywatne) Lamelowe wymienniki ciepła multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Potwierdzam za duzo pieniazkow troszeczke sie znalazło - szybko wyplate trzeba robic [ żart ] Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Hehe tak zart.. pewnie juz tam nie jeden zlecil wyplate i bedzie sie bulwersowal pozniej, ze mu cofneli, ze oszusci, zydzi i masoni Lamelowe wymienniki ciepła multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user12 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 @user12Tak, osoba fizyczna nie będąca polskim rezydentem lub zagraniczna spółka nie posiadająca w Polsce przedstawicielstwa ani oddziału, ale posiadająca rachunek bankowy w polskim banku, może brać udział w systemie jako wydawca i wypłacać zgromadzone na koncie wydawcy środki jeśli jest z państwa należącego do UE. Dziękuje za odpowiedzi, proszę jeszcze o doprecyzowanie czy w systemie jako wydawca może brać udział osoba nie podlegająca obowiązkowi podatkowemu na terytorium Polski ani UE, posiadająca pl rachunek bankowy, pl pesel np osoba polskiego pochodzenia, pl paszport, zamieszkująca od kilku lat na stale np w USA i tam rozliczająca się z podatków z tego co zrozumiałem wydawca nie może zostać spółka zarejestrowana poza terytorium UE i rozliczająca się z podatków poza UE jakie warunki musi spełnić wydawca aby mógł wypłacać pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoPilot.pl Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 @strus, jehowy To chwilowe usterki. Nie ma się co cieszyć Już wkrótce wszystko będzie się poprawnie odzwierciedlało. Sprawdź nasze nowości Żródło wiedzy o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Działa wam indeksacja nowo dodanych stron :>? Od paru godzin mam komunikat "Na indeksacji" a wcześniej jakoś to szybciej szlo Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Chyba jakieś większe problemy mają - problemy z naliczaniem kasy, do tego jeszcze jedno - co mnie nie bawi - o 12 wysłałem info, na jakiej stronie, jaka reklama jest wyświetlana (+18), do teraz nie usunęli, więc cały dzień ten syf będzie wyświetlany. Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ludi, a tak właściwie to skąd wiesz jakie reklamy wyświetlają się na Twojej stronie ? Bo ja chyba ślepy jestem, bo nie widze takiej opcji w panelu Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makensis Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zrób sobie skrypt php co wyciąga dane z pliku db. ps. Jako narzędzie pozycjonujące seopilot ma powera co się chwali Forum komputerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ma, ma. Tylko według mnie jest trochę za bardzo zautomatyzowany. Nie wiadomo po ile są linki, ile trzeba jeszcze przeznaczyć na frazę itp. Przydałaby się jakas opcja (chociaż dla zaawansowanych jeśli ktoś sobie tego życzy) np z propozycją kolejnych linków i ich ceną. Jeśli ktoś by chciał, to zaznacza które linki chce i kupuje. W tej chwili trzeba tylko ufać algorytmowi systemu, że wybiera dla nas dobrze, a to tylko w dalszym ciągu algorytm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampirius Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 mi też właśnie brakuje informacji, że dany budżet został w pełni wykorzystany i żeby pozyskać więcej linków muszę zwiększyć go, bo tak to nie wiem, czy nie przydziela więcej linków bo nie ma gdzie czy jest zbyt mały budżet czy jeszcze z jakiegoś innego powodu Pozycjonowanie stron Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoPilot.pl Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Chyba jakieś większe problemy mają - problemy z naliczaniem kasy, do tego jeszcze jedno - co mnie nie bawi - o 12 wysłałem info, na jakiej stronie, jaka reklama jest wyświetlana (+18), do teraz nie usunęli, (...). @Ludi Linki są zdejmowane zazwyczaj w ciągu kliku godzin od mometu otrzymania przez nas wniosku (max. do 24 h) Jak już pisaliśmy wcześniej, mechanizm tworzenia czarnej listy zostanie już wkrótce wprowadzony. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości. Chwilowe usterki z naliczaniem pieniędzy w żaden sposób nie odbiją się na zarobkach Wydawców. Jedyne utrudnienie - to nie będzie możliwości wypłacić kwoty, która została przez pomyłkę naliczona (podwójne naliczenia), jeśli można to nazwać utrudnieniem , natomiast realny swój zarobek na pewno wypłacisz bez problemu. @Mich@ł Prosimy o zgłoszenie problemu na support@seopilot.pl, ukazując nr USER ID i ID serwisu. Sprawdź nasze nowości Żródło wiedzy o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.