Eldoka Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ile udaje się Wam zarobić na miesiąc z prolink lub innym systemem kupna linków? Pytam bo wydaje mi się, że dużo ludzi sprzedaje linki na stronach i mało kto je kupuje co doprowadzi w pewnym momencie do bankructwa. forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo911 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Właśnie chyba jest odwrotnie Pozycjonowanie stron Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 myśle, że u nas rynek sprzedaży linków jeszcze jest na początku długiej drogi.. i prolink.pl daje fajne możliwości jakie zarobki, małe w stosunku do wykonywanej pracy, ale przydaje sie jako dodatkowe pare groszy Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 a łączycie prolink z innym systemem czy tylko prolink? forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Linkolo jest spoko Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mprojekt Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 też jestem ciekawy czy opłaca się bawić w prolink ogólnie cieżko jest sprzedać link za 15 czy 20 zł na miesiąc bo na allegro są oferty z kosmosu za 5 zł na 365 gdzie ktoś sprzedaje 20 albo 30 linków i tylko się zastanawiam kto to kupuje Według mnie lepiej jest kupić link na związanej tematycznie stronie z max 5 linkami wychodzącymi a nie takie pierdzielniki Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Miałem kiedyś w katalogu pr4 czy 5 wpięty prolink to sprzedawały się linki na głównej za 40/50 zł. Zawsze ze 4 linki wisiały. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja w prolinku sprzedaję na chwilę obecną 47 linków, z czego większa połowa powyżej 20 zł/sztuka klucz to dobry serwis. Ja akurat prowadzę duże forum motoryzacyjne, 8 lat strona już istnieje, PR5 strony głównej i PR4 niektórymi, poszczególnymi działami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Myślę, że nikt normalny nie powie ci ile zarabia na sprzedaży/zakupie linków bo to czyste samobójstwo (wolontariusze Google tylko na to czekają) Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwa Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Były... tez tak mysle. BTW Znacie moze jakies systemy do zarzadzania wlasnymi linkami wewnatrz serwisu ? cos jak prolink ale bez mozliwosci sprzedazy. Takie narzedzie Seo pod swoje zaplecze? Szukasz wyjątkowych lamp wiszących, których bedą zazdrościć Ci znajomi ?--------------------------------------------------------------Prawdziwa architektura jest designem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Użytkownik anpremio coś takiego sprzedaje Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Znacie moze jakies systemy do zarzadzania wlasnymi linkami wewnatrz serwisu ? cos jak prolink ale bezmozliwosci sprzedazy. Takie narzedzie Seo pod swoje zaplecze? Sprawdź soft do zaplecza od Web-Tools. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Myślę, że nikt normalny nie powie ci ile zarabia na sprzedaży/zakupie linków bo to czyste samobójstwo (wolontariusze Google tylko na to czekają) Srednio na serwisie z PR X i sitem XX zarabiam XX,XX zł miesiecznie - o nie mam juz zbanowane całe zaplecze i strony docelowe. Paranoja jakie niektorzy piszą durnoty. Sam z prolinka korzystam raczej jako ten kupujący i zdazaja sie serwisy z bardzo niskimi cenami za linka Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie korzystam z prolinka, choć konto tam mam i sie przymierzam do takiego prawdziwego testowania. A z innych źródeł ze sprzedanych linków mam +500zł / mc. Myślę, że nikt normalny nie powie ci ile zarabia na sprzedaży/zakupie linków bo to czyste samobójstwo (wolontariusze Google tylko na to czekają) No niestety to co napisałem skreśla mnie z google A tak serio, to nie popadajmy w paranoje... przecież wiadomo, że sprzedajemy linki nofollow i google nie ma o co się czepiać https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.