kava Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Na początku nie zwróciłam uwagi, bo jestem przyzwyczajona do regularnych tąpnięć Tylko tak się zastanawiałam czemu takie to tąpnięcie mocne... po czym po 10 sekundach zorientowałam się, że przecież pode mną nie ma żadnych kopalni... tak to jest jak się mieszka na skraju płyt tektonicznych Podobno 2 w skali Richtera La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 cos sie stluklo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 nie, tylko rąbło, jakby wybuch - nic się nie stało, ludzie pełne spoko La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Kilka lat temu na Cyprze doswiadczylem 4,5 st Ale generalnie nic nikomu sie nie stalo. Jakos niedlugi czas po tym byly te glosne trzesienia w Turcji. Szlachetne Google nikt sie nie dowie jak anty-seo'ujesz az zajaggerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ja w pierwszym momencie pomyślałem: o k**wa, trzęsienie ziemi w Polsce Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W akademolu raz polka spadla w czasie tapniecia. Polka byla nad lozkiem, cala zawalona ksiazkami. Dobrze, ze na nim nikt nie lezal. Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Takie trzęsienie ziemi, to jest jak się w Gorzowie po ulicach samochodem jeździ. Pewnie będzie 2-3 w skali Richtera, a w niektórych miejscach leżą psy, to jest więcej. Edit Ale pomarańcze z drzew nie pospadały ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ale pomarańcze z drzew nie pospadały ? Tak, i poturlaly sie wprost do mojej lodówki Nie no spoko, coś jakby wybuch małej butli z gazem w piwnicy A tego co przeglądam strony o geologii, w tym tygodniu bylo trzesienie we Wroclawiu jakies male La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RvX Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W akademolu raz polka spadla w czasie tapniecia. Polka byla nad lozkiem kurczę, Polki nad łóżkami Konfiguracja serwerówpozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 proponuję przykleić ten temat po prostu rewelka ! Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahoo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 proponuję przykleić ten temat po prostu rewelka ! Komentarze jak na onecie auta 2 | jeden procent | noclegi kolobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A tego co przeglądam strony o geologii, w tym tygodniu bylo trzesienie we Wroclawiu jakies male E nie .. to koncert nowroczny na rynku bo imprezy SEO jescze w tym roku nie było :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 E nie .. to koncert nowroczny na rynku bo imprezy SEO jescze w tym roku nie było :-) No moze prawie Wroclaw https://www.emsc-csem.org/cgi-bin/ALERT_recent_earthquakes.sh Pan w sklepie powiedzial ze mu prawie butelki pospadaly z Polek.... tzn polek. To by byla tragedia dopiero, takie roczniki ...wina La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W akademolu raz polka spadla w czasie tapniecia. Polka byla nad lozkiem kurczę, Polki nad łóżkami Nie chcialem deprawowac mlodziezy, ale przyznam sie: Polki byly w lozku Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 To teraz ja. jakies dobre 10 lat temu... a moze i wiecej, miszkałem na 14 (chyba) pietrze w 15 pietrowym budynku w warszawce. Jak zwykle po powrocie z pracy, ciuchy won i prysznic, w miedzyczasie w kuchni obiad podgrzać... Po wyjsciu z łazienki, obiad na stól i siadając oniemiałem! Z akwarium brzegami wylewała się woda! Wzrok natychmiast poszedł na huśtający sie żyrandol. Wtedy dopiero poczułem, ze cały blok sie kiwa - nie wiedzialem co robic.. uciekać czy co ?! Parę minut później sie uspokoiło. To był porwisty szkwał przed deszczem, który naparł na blok i go rozkołysał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.