KlaudiaCisowska Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co o tym sądzicie? Czy każdy facet jest zdania, że kobieta przed komputerem to jedna wielka porażka? Bo moim zdaniem to stereotyp. Co prawda nadal jest tak, że wiele kobiet nie potrafi nic poza włączeniem gg i przeglądarki, ale to się powoli zmienia. Coraz więcej kobiet jest uświadomionych nawet w bardziej ciekawych funkcjach komputera. Nie ukrywam, że należę do tej właśnie grupy:) Moim zdaniem ogólna wiedza a nawet ta trochę bardziej specjalistyczna, będzie niedługo wyrównana w przypadku obojga płci. Pozostaną jedynie konkretne specjalizacje, takie jak programowanie lub tym podobne w których będą obracać się wykwalifikowani. Swoją drogą tak poza tematem to ciężko mi cokolwiek w waszym gronie tu napisać Jeśli chodzi o większość zagadnień to na razie nie mam bladego pojęcia o czym mówicie, a nie chcę nabijać bezsensownie tych 15 postów. Ale spokojnie powinnam dobrnąć Najbardziej denerwuje limit 10 wiadomości w skrzynce odbiorczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A co się stanie jak się nabije 15 postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaCisowska Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Przede wszystkim - odblokowanie limitu skrzynki. Na tym mi zależy bo ciągle muszę usuwać zawartość, żeby przyjmować nowe wiadomości. Ale nie o tym jest temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kobiety przed komputerem to bardzo pozytywne zjawisko https://gadzetomania.pl/2011/07/28/kobiety-...naprawde-goraco https://fishki.net/comment.php?id=92752 Word dla kobiet A na poważnie to nie widzę nic złego w kobietach pracujących z komputerami, mało kobiet zna się na komputerach bo raczej nie widzą w tym nic interesującego, to facetów ciągnie do grzebania w technicznych szczegółach. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A to romanse na pio że tyle wiadomości? Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaCisowska Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Żadnej oferty matrymonialnej jeszcze nie dostałam Ale oferty biznesowe przyjmę z miłą chęcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A co się stanie jak się nabije 15 postów? strzeli 3 linki prawdopodobnie takie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=958100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 o matrymonialną też wcale nie tak łatwo, najpierw musisz nas czymś zainteresować, zaskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Znam wiele kobiet informatyków i niczym nie ustępują płci przeciwnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 o matrymonialną też wcale nie tak łatwo, najpierw musisz nas czymś zainteresować, zaskoczyć.albo chociaż foto... U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaCisowska Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Strzelę jednego - do zapleczowki.eu Ale tylko po to by ulatwic ludziom korzystanie z moich uslug, które będą oparte w dużej mierzę na tym forum. To wy będziecie bezpośrednimi klientami Ta stronka bedzie tylko po to byscie mogli podgladac bezposrednio z dokladnoscia do jednego artykulu w jakim stadium jest wasze zlecenie. No tak, ale ja tu naprawdę chciałam zabrać się za inny temat, a wyszło, że rozmowa jest o mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To wy będziecie bezpośrednimi klientami jestem za młody i za piękny zęby za to płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaCisowska Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Widzę, że humor kolegów po godzinach nie opuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To wy będziecie bezpośrednimi klientami jestem za młody i za piękny zęby za to płacić tu pisałeś co innego https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=942508 że płacisz za to dwóm kobietom, byłym nauczycielkom U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 swoje to co innego a cytat był z popularnego polskiego filmu, klasyka kolego, klasyka , właśnie o to mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.