Skocz do zawartości

Gametrade.pl - możliwe są takie wyniki?

juzio

Rekomendowane odpowiedzi

W wywiadzie https://blog.kurasinski.com/2011/11/09/dami...z-zakladalismy/

twórca wymienia: '600tys. odwiedzin i 10mln odsłon / mc oraz 100.000 zarejestrowanych użytkowników'

Na Alexie jednak jest dopiero na 90-tysięcznej którejś tam pozycji.. Czy te dane mogą być prawdziwie przy tej nie najlepszej pozycji w rankingu?

Właściwie nie wiem jakie wyniki powinna nabijać strona przy ok 100tysięcznym miejscu na Alexie, ale wiem jak one wyglądają gdy witryna jest na 200-300 tyś miejscu - i są diametralnie niższe. Więc czy twórca gametrade nie przesadza z liczbami?

Zdaje sobie sprawę że pozycja strony cały czas rośnie, ale użytkowników nie przybyło z dnia na dzień, więc strona powinna chyba być już o wiele wyżej.

Co sądzicie?

Alexa w odniesieniu do PL nie jest wiarygodna.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Alexa WCALE nie jest miarodajna. Wszelkie seo related strony będą wyżej notowane ze względu na większe rozpowszechnienie alexa toolbara w branży.

Wbicie się do 100k wymaga napisania prostego skryptu chodzącego na okrągło z jednego kompa.

Niedowiarków zapraszam do wujka G - napewno znajdziecie masę skryptów tego typu.

Tekstowe Demotywatory - humor z życia wzięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności