bori79 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Są realizowane w 99% według kolejności zgłoszeń. Dłużej czekają osoby, dla których trzeba pisać opisy i mające strony gdzie trzeba tworzyć kategorie. Możesz mi podesłać na bok@sklep4seo.pl adres Twojej strony? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elToreador Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Chciałbym się spytać co się dzieje z katalogami - jestem w trakcie sprawdzania dodanych wpisów i w sporej części katalogów, które chcę sprawdzić jest błąd 404 i informacja: Konto jest zablokowane. Kontakt: bok@szybki-serwer.pl Najlepsze noclegi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mail do bok wysłany. Sprawę wyjaśniam. Nie działają 22 katalogi. Myślę że w ciągu kilku godzin powrócą. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolucja Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 To już któryś z kolei 'zanik' kilkunastu katalogów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Na początku przeciążało jeden z serwerów, wywaliłem z niego kila katalogów i działa już bez problemu. Wczoraj był akurat problem z fakturą (nie doszedł mail z przypomnieniem o płatności). Sprawa wyjaśniona i katalogi działały już normalnie około 18. Katalogi monitoruje prawie cały dzień więc wiem kiedy co pada ale z czasem będzie coraz lepiej, bo systematycznie też będą zmieniane serwery, ale wymaga to czasu. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalL Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jestem zainteresowany dodaniem około 20 stron. Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 MichalL poszedł priv. Ciągle pracuje nad ulepszeniami. Dzisiaj wprowadziłem rozwiązanie które znacznie przyśpieszy katalogowanie. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ...rozwiązanie które znacznie przyśpieszy katalogowanie. Już się Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macasm Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jak wygląda na chwilę obecną kolejka? Długo się czekał na dodanie? No i fajnie jakby ktoś się podzielił wrażeniami. Skoczyły pozycje? dało to coś w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bionic Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Współpraca na wysokim poziomie. Solidna robota. Wpisy ładnie się indeksują. Poza tym dziękuję za raport. Jak najbardziej polecam. Czy długo się czeka? W zasadzie dość szybko został zrealizowany projekt. nauka języków obcych | terapie rodzinne | wyposażenie wnętrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo2009 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jak długo się czeka? - ja czekałem 2 tyg. Długo. Czy skoczyły pozycje? - nic nie zauważyłem, tak więc siła znikoma, dodam że kataloguję i zazwyczaj moc widzę w 1-2 dni po dodaniu Co mi to dało? Może BL może w przyszłości coś wskoczy dzięki tym katalogom. Podsumowując. Jak wszystko w SEO tanie to do xxxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Przecież właściciel nic nie pisał, że to jakieś mocarne katalogi? pisał, że kończy je stawiać stąd cena jest adekwatna a nawet za niska skoro właściciel wykonuje katalogowanie sam... nie pomieszało się coś niektórym ? a czas oczekiwania był jaki był, może właśnie w związku z tym co napisałem wyżej ? promo to promo, a że był dość duży odzew to wyszło jak wyszło Ja polecam, za tą cenę to aż żal nie skorzystać, a podejście jak narazie wróży dobrze. Zlecić, podlinkować i już Polecam:) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Rozwiązanie przyśpieszające katalogowanie sprawdziło się w praktyce bardzo dobrze. Dodawanie jest na tyle odkorkowane że można składać nowe zamówienia. Obecnie czas realizacji wygląda tak: W przypadku dostarczenia swojego opisu i jeżeli jest kategoria to wykonywane są w ciągu kilku godzin. W przypadku zamawiania z opisami do 5 dni. (zależne od copywritera). Udało mi się również znacznie przyśpieszyć tworzenie nowych i potrzebnych kategorii. Równocześnie informuję że obecne ceny będą obowiązywały do końca bieżącego roku. Dziękuje za uwagi zarówno te miłe jak i mniej miłe. Będzie coraz lepiej. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolucja Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ucichło trochę w tym wątku.. Moje zlecenie w dalszej realizacji i nie wiem jak wygląda jego status bo kontakt z autorem od dobrych kilku dni niemożliwy: Delivery to the following recipient failed permanently: bok@sklep4seo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Maile docierają do mnie ciągle bez problemu. Zapraszam na priva, gg 1136047, tel. 508 240 485 lub mail bori_79@o2.pl proszę o informację co to za strona. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.