Skocz do zawartości

Gmail bez weryfikacji SMSem

tonieja

Rekomendowane odpowiedzi

Du.a, u mnie wciąż jest.

U mnie nie ma...to nie wiem czemu.

Wiem tylko, że ta weryfikacja nigdy nie działała i nie mogłem założyć konta, nawet jak chciałem podać numer tel.

Teraz ten krok jest u mnie pominięty i dzisiaj założyłem kolejne konto na gmailu.

M

No niestety u mnie weryfikacja...

Zweryfikuj swoje konto

Wszystko jest już prawie gotowe. Musimy jedynie zweryfikować Twoje konto, zanim uzyskasz możliwość korzystania z niego.

A miało być tak pięknie... :))

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zakładając konto google przez adwords ominiesz weryfikacje SMS :) Co do Gmail nie jestem pewny, ale na pewno można podawać jeden numer X razy. Tylko stworzyć soft który automatycznie odczytuje odebrene sms i mamy full automat :) W wolnym czasie pracuje nad takim rozwiązaniem. Można też użyć do tego 46elks.com.

Zakładając konto google przez adwords ominiesz weryfikacje SMS :) Co do Gmail nie jestem pewny, ale na pewno można podawać jeden numer X razy. Tylko stworzyć soft który automatycznie odczytuje odebrene sms i mamy full automat :) W wolnym czasie pracuje nad takim rozwiązaniem. Można też użyć do tego 46elks.com.

Jeszcze tylko rozpoznawanie captchy, ale wnioskując z postu, to dla Ciebie pikuś?:)

Sprawdzone przed chwilą, jeśli cache jest czyste i cookies brak to przy rejestracji jest tylko CAPTCHA, nie woła o numer telefonu :D Zapewne zostaje jeszcze kwestia IP

Sprawdzane wielokrotnie, czyszczenie cache i cookies nie pomaga. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że prawdopodobieństwo weryfikacji przy zakładaniu konta zwiększa się stopniowo przy zakładaniu każdego kolejnego konta. Na początku owszem, po wyczyszczeniu cache / cookies / zmianie przeglądarki konieczność weryfikacji znikała ale tylko do pewnego czasu. W moim przypadku już od dawna żadne tego typu zabiegi nie pomagają.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

@Kriss: Też przerabiałem temat, przy zmiennym IP, czyszczeniu przeglądarki i przy podawaniu dobrych danych(imię, nazwisko, rocznik do loginu) i tych samych danych w dalszej części formularza, wszystko ładnie działało.

@Pawka: Tak naprawdę po co to, za 120$ masz 1000 kont Gmail PVA, ale to opcja dla wygodnych he he :D

@tonieja - weryfikacja sms'em nadal jest. Tylko, ze to funkcjonuje tak, ze nie zawsze jest ona wymagana. Jest tam jakis algorytm, ktory odpowiada za to czy bedzie weryfikacja sms'em czy nie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności