tonieja Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie wiem czy było na forum, ale Google wyłączyło jakiś czas temu weryfikację smsem przy zakładaniu GMaila. Ot takie info... M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie wiem czy było na forum, ale Google wyłączyło jakiś czas temu weryfikację smsem przy zakładaniu GMaila.Ot takie info... M Du.a, u mnie wciąż jest. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonieja Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Du.a, u mnie wciąż jest. U mnie nie ma...to nie wiem czemu. Wiem tylko, że ta weryfikacja nigdy nie działała i nie mogłem założyć konta, nawet jak chciałem podać numer tel. Teraz ten krok jest u mnie pominięty i dzisiaj założyłem kolejne konto na gmailu. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No niestety u mnie weryfikacja... Zweryfikuj swoje kontoWszystko jest już prawie gotowe. Musimy jedynie zweryfikować Twoje konto, zanim uzyskasz możliwość korzystania z niego. A miało być tak pięknie... ) KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deEasy Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zakładając konto google przez adwords ominiesz weryfikacje SMS Co do Gmail nie jestem pewny, ale na pewno można podawać jeden numer X razy. Tylko stworzyć soft który automatycznie odczytuje odebrene sms i mamy full automat W wolnym czasie pracuje nad takim rozwiązaniem. Można też użyć do tego 46elks.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonieja Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Zakładając konto google przez adwords ominiesz weryfikacje SMS Co do Gmail nie jestem pewny, ale na pewno można podawać jeden numer X razy. Tylko stworzyć soft który automatycznie odczytuje odebrene sms i mamy full automat W wolnym czasie pracuje nad takim rozwiązaniem. Można też użyć do tego 46elks.com. Jeszcze tylko rozpoznawanie captchy, ale wnioskując z postu, to dla Ciebie pikuś? Edytowane 3 Listopada 2011 przez tonieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deEasy Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Rozpoznawanie OCR nie, ale rozwiązywanie tak, przecież można wysłać ją do hindusów (decaptcher, deathbycaptcha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Co do Gmail nie jestem pewny, ale na pewno można podawać jeden numer X razy. Chyba 5 razy weryfikacja sms-em i 5 razy weryfikacja telefoniczna. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ta weryfikacja jest wkurzająca. Nie rozumiem jej. Nie ufają mi? To ja dla nich tyle swojego cennego czasu poświęcam, a oni mi sztylet w plecy. Bydlaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deEasy Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Sprawdzone przed chwilą, jeśli cache jest czyste i cookies brak to przy rejestracji jest tylko CAPTCHA, nie woła o numer telefonu Zapewne zostaje jeszcze kwestia IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 5 zeta kosztuje starter. 1 https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Sprawdzone przed chwilą, jeśli cache jest czyste i cookies brak to przy rejestracji jest tylko CAPTCHA, nie woła o numer telefonu Zapewne zostaje jeszcze kwestia IP Sprawdzane wielokrotnie, czyszczenie cache i cookies nie pomaga. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że prawdopodobieństwo weryfikacji przy zakładaniu konta zwiększa się stopniowo przy zakładaniu każdego kolejnego konta. Na początku owszem, po wyczyszczeniu cache / cookies / zmianie przeglądarki konieczność weryfikacji znikała ale tylko do pewnego czasu. W moim przypadku już od dawna żadne tego typu zabiegi nie pomagają. Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deEasy Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 @Kriss: Też przerabiałem temat, przy zmiennym IP, czyszczeniu przeglądarki i przy podawaniu dobrych danych(imię, nazwisko, rocznik do loginu) i tych samych danych w dalszej części formularza, wszystko ładnie działało. @Pawka: Tak naprawdę po co to, za 120$ masz 1000 kont Gmail PVA, ale to opcja dla wygodnych he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 @tonieja - weryfikacja sms'em nadal jest. Tylko, ze to funkcjonuje tak, ze nie zawsze jest ona wymagana. Jest tam jakis algorytm, ktory odpowiada za to czy bedzie weryfikacja sms'em czy nie. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszx Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Sorry że odkopuje taki stary temat, ale może ktoś wie jak ominąć ta weryfikacje? Żadne czyszczenie ciasteczek nic nie daje ani łączenie się przez proxy. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez tadeuszx multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi