Elegant Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pierwszy raz mi się to zdarzyło, żeby mi shakowali precla, nawet nie był zaindeksowany. Najnowszy WP, wszystkie wtyczki aktualne + secure-wordpress. Może hasło było za łatwe - nie wiem. Jak w przyszłości się przed czymś takim zabezpieczyć, oprócz robienia co jakiś czas kopii? Pomyślałem, żeby zacząć stosować jakiś generator losowych hasłem zamiast pisać ludzkie hasła. Czy to dobry pomysł i jaki generator online albo w excelu możecie mi polecić? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 po prostu zamiast hasel typu admin / admin123 uzyj duzych i malych liter i juz masz spokoj.. a secure-wordpress to jest takie "secure" ze to co robi to usuwa dane o wersji wordpressa z plikow, blokuje funkcje dla userow innych niz admin w panelu (a Ty pewnie i tak ich nie masz) i dodaje index.html do katalogow zeby sie nie listowaly .. wtyczka bez sensu. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja hasła zawsze biorę stąd -> https://www.adgraf.net/generator_hasel.php Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A ja znalazłem taki masowy generator https://generator.blulink.pl/ Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.