Arkaszka Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wordpress.com też lubi zablokować konta, jeśli uzna że jest to zaplecze, udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomashg Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wordpress.com też lubi zablokować konta, jeśli uzna że jest to zaplecze, Skoro poważna strona to nie powinno być problemu równiez na "com". Na "org" już chyba jest większe pole do popisu? Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Z moich obserwacji jednak wordpress lepiej włazi w SERPy ale blogger też zły nie jest. Blogi to chyba minimalnie trzeba linkować. Mam spamera nielinkowanego ze zduplikowanym contentem i żyje a nawet dla łatwych fraz potrafi się zbyt wybić. a i blox daje ostro. Ostatnio G coś pomiąchało i mój blog, z którego linkuję stronę docelową jest w top5 a właściwa strona na 12 pozycji :/ Patrząc po tym co się działo za kilka dni spadnie ale obciach jest :/ Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wordpress czy Wordpress.com? Jeżeli ten drugi to pożal się Boże... Co do wybicia się zaplecz do topu - zaprawdę powiadam wam - nie jest to zabieg bezcelowy A sam Blogger to nieco śmietnik się robi. Google chyba (nawet nie chyba - na pewno) faworyzuje swoją platformę do granic możliwości. I ja jakoś jego cudownych właściwości nie zauważyłem. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzisiaj otrzymałem informację, że jeden z moich blogów jednak nie jest spamem i został odblokowany. Jakież było moje zdziwienie, gdy na niego wszedłem (a wcześniej nie pamiętałem co na nim było, gdyż mam ich MULTUM) i okazało się coś (nie)zwykłego. Był to blog z 10 tekstami (różne daty publikacji), z pierwszą lepszą skórką z bloggera i nic poza tym (miałem na nim dopiero wgrać skórkę). Dlaczego o tym piszę? Ponieważ dziwi mnie to, że takie coś mogło zostać zablokowane przez automat. Żaden z 10 tekstów nie ma w sobie linków, tak jak i cały blog. Coś im chyba szwankuje ten automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.