homoklikus Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam szanownych forumowiczów. Mam takie pytanie. Jak podpiąć pod sinooke płatności dotpay? Bo zdaje się coś pomieszałem, za każdym razem wywala mi błędny kod sms :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Próbował ktoś może zainstalować ten skrypcik do SiNooke? https://docs.google.com/document/pub?id=1et...4-fnCsud8N1ncFQ Coś mi ostatnio strasznie katalogu ciążą na serwerze i szukam przyczyny i sposobu optymalizacji/odciążenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja także mam pytanie, otóż czemu gdy zaznaczam, że wpis w danej grupie ma być akceptowany bez moderacji i jednocześnie ustawiam powiadomienie po publikacji wpisu to nie jest ono wysyłane do usera? Jest wysyłane tylko potwierdzenie zgłoszenia. suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 chce zaimportować kategorie i podkategorie tylko nie mogę znaleźć informacji jak ma wyglądać plik xml. Gdzie mogę importować własne multikody/tajne kody dla danej grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 sqnbn dzięki to wydaje się do poprawki monterek import/export z sinooke do sinooke najlepiej wykonać w bazie danych. Jeśli chodzi tajne kody to wystarczy skopiować kody w wkleić w ustawieniach grupy w generatorze kodów po wybraniu opcji własne kody. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 monterek import/export z sinooke do sinooke najlepiej wykonać w bazie danych. Tylko ze ja stawiam pierwszy katalog a mam ponad 250 podkategorii o z 30 kategorii. Dlatego muszę je z xml-a importować albo ręcznie dodawać czego bym nie chciał. Wiadomo ze na kolejne katalogi to poleci jako kopia bazy Jeśli chodzi tajne kody to wystarczy skopiować kody w wkleić w ustawieniach grupy w generatorze kodów po wybraniuopcji własne kody. po upgradzie sinooka znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 ReTop, nie ma problemu. Odpisz proszę na mojego maila który wysłałem na support dot.buttona rejestracji bo chciałbym ruszać dalej... suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jeśli możesz to wyślij jeszcze raz pytanie, ponieważ nie mam go nigdzie w skrzynce. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Podesłałem na PW, bo tamte wysyłałem przez formularz kontaktowy na stronie projektu więc może jest jakiś error. suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygii Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ktory plik w templatce jest odpowiedzialny za <HEAD> ? Porównywarka lokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam! 1. Jest szansa na podłączenie płatności Homepay? 2. Jest możliwość dodania boksu z losowymi wpisami, bo ja jej nie widzę a przydałaby się. 3. W wynikach wyszukiwania Google dla podstron z tagami mam opis: Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in ... Gdzie to zmienić w PA (są dynamiczne metatagi dla strony wpisu, kategorii, stron informacyjnych, a dla stron z tagami nie ma)? Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 WARUNKIEM UŻYTKOWANIA JEST: Pozostawienie linku w stopce! <download> Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Czy ktoś spotkał się ze znikającym polem na multikod? Mnie spotkała taka przypadłość we wszystkich katalogach i nie wiem czy to wina katalogów, skórek, serwera czy też jeszcze czegoś innego. Wcześniej pole na tej wersji skryptu było, ludzie dodawali wpisy i teraz patrze i nagle taka zmiana ;-) Przykład to www.sinooke.com.pl Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Pytanie do autora oprogramowania - czy oprogramowanie katalogu wspiera wyszukiwanie z API czyli wykonujemy żądanie get z podaniem w parametrze nazwy nazwy domeny i skrypt zwraca XML z bezpośrednią ścieżka do wpisu dodatkowe informacje dla oczekującego lub jeśli nie ma takiej domeny w katalogu ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam. A wiadomo coś o aktualizacji rozwiązującej problem PR ? Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.