nawetbardzodlugaXywa Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam serdecznie, zapraszam do komentowania. Wszelkie uwagi mile widziane. brak sygnatury :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
projektant Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wg mnie nie bardzo widać tutaj czego tyczy strona. Nie widzę nic wspólnego ze stadniną prócz butów "cowboy'skich". Ogólnie projekt ładny ale nie pasuje mi do stadniny. Lina ze stopki i kompas bardziej mi się z żeglugą kojarzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Trudno się domyśleć że chodzi o konie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opes Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Mi się bardzo podoba fajny pomyśl i realizacja. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ładny projekt, ale mało kojarzący się ze stadniną koni. Bardziej pasuje do jakiegos klubu/lokalu country. Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Projekcik fajny, ale pod coś cowboy'skiego. Ja bym zaczął od tego, popatrzył troszkę i szedł w ten deseń - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jako, że nie lubię takich ciężkich i przeładowanych grafiką projektów średnio mi się podoba Mnie osobiście szablon pasuje zdecydowanie bardziej do czegoś związanego z militariami aniżeli stadniną Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas1o Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Praca wykonana ładnie, ale strona taka trochę oldschoolowa. Jeżeli lubisz drinki i alkohol, oraz niedługo się żenisz, nic tak nie pomoże rozbawić gości jak barman na wesele. Cała polska, najlepsza zabawa i superbarman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wb1 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Mnie osobiście mierzi rewolwer w topie. Tak jakoś źle mi się kojarzy z dobijaniem koni (w kontekście stadniny). Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatiPati Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ładny projekt, ale mało kojarzący się ze stadniną koni. Bardziej pasuje do jakiegos klubu/lokalu country. Bardzo blisko, strona dotyczy klubu jeździeckiego. Styl country odnosi się do nazwy klubu "Western Horses" 3 Miesiące pozycjonowania GRATIS! Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak czy siak smaczki w postaci colta czy "kowbojków" bardziej pasują do klubu niz stadniny - projekt ładny, nieszablonowy, ale mało koni i tyle :> Może jakieś "polaroidowe" fotki czy stare widokówki z końmi rzucone na ten stól w topie czy coś w tym stylu? Imho to by wg mnie pasowąło do klimatu projektu (sam też robię projekty stron). Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawetbardzodlugaXywa Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Sorki za niedokładny opis msm to stadnina, klub jezdziecki i jeszcze pare rzeczy w jednym Jest tylko pare takich klubów w polsce. brak sygnatury :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlupak Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na moje oko 5+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBzky Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Bardzo fajny projekt, lubię styl realistyczny na stronach. Elementy fajnie przygotowane i spasowane. Jedyny minus, że kojarzy się z westernem bardziej niż rekreacyjną jazdą konną, chyba że takie było złożenie. strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp. Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.