qgito Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wiem, ze czytalem gdzies podobny temat, chyba nawet na tym forum, ale nie potrafie teraz go znalezc. Statystyki niektorych moich www sa fatalne . W chwili obecnej mam srednio do 100 klikow dziennie, a pieniedzy z tego tyle ze kot naplakal :/ Wiem ze to wszystko zalezy od tematyki strony i wyswietlanych reklam, ale wole juz miec mniej reklam, a za to lepiej platnych. Odsiał bym troche tego dziadostwa, ale nie wiem jak sie za to zabrac. Da sie jakos sprawdzac ile konkretny reklamodawca oferuje za klika? Są jakies listy słabo płatnych reklamodawcow? Nie chodzi mi zeby dostawac od razu krocie za kliki, ale zeby to chociaz te 5 centow srednio wyciagnac :/ Jak Wy sobie z tym radzicie? Pozdrawiam qgito Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jeżeli dobrze pamiętam, to EDDY, jakiś czas temu, podawał liste stron, które filtruje. Wylistuj sobie jego posty z tego podforum. Z tego co wiem, to generalnie najczęściej, odflitrowywane są strony systemów aukcji internetowych, różnych sprzedaży wysyłkowych etc. Ale, wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem będzie, jeżeli, przynajmniej na początek. Spróbujesz odfiltrować reklamy, które są najmniej zgodne z tematyką Twoich stron. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mogę podać co mam obecnie w filtrze: allegro.pl aukcje24.pl bestring.pl cpc.pl ebay.pl flash-freaks.com netsprint.pl no-ip.com sitelutions.com Byłoby dobrze, jakby każdy podał tych najgorzej płatnych reklamodawców, to może ci najczęściej blokowani podbiją stawki:) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Humm, allegro jest slabo platne? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poszukiwacz Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Bo robia wszystko zeby miec kliki jak najtaniej Czyli za 0,01 centa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Według moich obserwacji to moja lista wygląda tak: Ułożone alfabetycznie: abeltronica.comadfarm.mediaplex.com allegro.pl amm.net.pl animaxis.com aukcje24.pl automix.pl bastrucks.com bestring.pl blox.pl cdbaby.com clickbank.net client.warez.com copygamestutor.com cpc.pl dawin.pl djalski.com ebay.com ebay.pl electronics-and-gadgets.com eskk.pl firma.netsprint.pl flash-freaks.com gakusoft.com global-estore.com huhuha.com jakzawszekapitalne.pl jamba.pl jdoqocy.com jzk.pl katalog-stron.morgoth.pl mp3.101soho.com mp3.1st-info-products.com no-ip.com palmtrading.com polandbymail.com poradnikkomputerowy.pl shopping.yahoo.com sitelutions.com stemcellschina.com superwarehouse.com tkqlhce.com web.info.com wip.pl wiseinfo.info wsti.pl yahoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@sió Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 A jak sprawdzacie, czyje reklamy wyświetliły się na waszych stronach i ile płacili za klika? Jest na to jakiś raport? zamki polskie, pałace i dwory obronne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mniejwięcej można to określić ustawiając osobny kanał dla jednej podstrony, gdzie ta reklama się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Bardzo korzystny program SysSense, pokazuje różnie mniej więcej od 1 minuty do 30 minut aktualizacja wyników, moża wychwycić ilośc kliknięć, i ile zarobiliśmy. Jest jeszcze narzędzie do podglądu reklam udostepnione przez google, więc można testować się i bawić. Podałem liste swoich słów po prawie 2 miesiach testów i zarobki wzrosły żeby nie skłamać 20 krotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jakiś czas temu lutek wypisał na swoim blogu takie domeny: adfarm.mediaplex.com allegro.pl animaxis.com automix.pl bastrucks.com bestring.pl blox.pl copygamestutor.com cpc.pl dawin.pl ebay.pl eskk.pl firma.netsprint.pl/kampania flash-freaks.com gakusoft.com jakzawszekapitalne.pl jamba.pl katalog-stron.morgoth.pl no-ip.com poradnikkomputerowy.pl sitelutions.com stemcellschina.com wip.pl wsti.pl stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgito Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dzieki wszystkim, zabieram sie do filtrowania, sam tez troszke postestuje, wkrotce zdam raport Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja tylko jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro pokazują się reklamy, dla których reklamodawca wylicytował najwyższe CPC, to co da usunięcie reklam zarabiających nam centa? Przecież zamiast nich będą pojawiać się najwyżej inne reklamy, również kosztujące centa. Czy może gdzieś w moim rozumowaniu jest błąd...? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czasem dostaje się bonusa za wysoki CTR i tym sposobem tanie reklamy mogą być wyżej. Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 U siebie blokowałem reklamy Ebaya, Allegro i parę innych, po czym przeczytałem artykuł na Jensense.com i usunąłem blokadę. Praktycznie nic się nie zmieniło. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Wiesz Lis sprawa dyskusyjna, można i Jensense ciekawe rzeczy piszę bo czytam własnie, ale w moim przypadku zarobki z X $ skoczyły na XX $ i się utrzymują takie od dobrych 2 miescy. A co do ebay i allegro to ja to testowałem na kanałach nawet 1 cent nie wychodził za klika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.