spike Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nowy, moderowany katalog stron internetowych! Zapraszam do dodawania wpisów: Miastko.biz - Katalog Stron Internetowych Komentarze i uwagi mile widziane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Daj info, że strona czeka na moderacje. Wprowadź więcej podkategorii. Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przecież wyświetla się informacja, że strona oczekuję na moderację Bardzo prosty i sprawny! Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spike Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przecież wyświetla się informacja, że strona oczekuję na moderację Bardzo prosty i sprawny! Wcześniej ten informacji nie było, dodałem po sugestiach kolegi ronin'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Pomimo wejść do mojego wpisu wciąż licznik stoi na "0" i oceny też nie można dać Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spike Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Pomimo wejść do mojego wpisu wciąż licznik stoi na "0" i oceny też nie można dać Licznik wskazuje ilość przejść z katalogu na Twoją stronę, a co do oceny to faktycznie, zaraz to naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Nie znalazłem w trakcie dodawania miejsca na wpisanie słów kluczowych... Oślepłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Rzeczywiście, dodałem wpis, ale słów nie było ^^ oj tam oj tam Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spike Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Rzeczywiście, dodałem wpis, ale słów nie było ^^ oj tam oj tam Słowa kluczowe już są , w już dodanych wpisach słowa zostaną pobrane z meta tagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.