28702_1482544950 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witajcie. Może najpierw screen: https://img69.imageshack.us/img69/9846/screenkt.png Dlaczego obrazek PNG o rozmiarze 0.1 kB ładuje się prawie 4 sekundy? Z czego to wynika? Istnieje jakieś rozwiązanie? Będę za nie wdzięczny . Dodam, że to czas ładowania bloga na silniku WP bez zbędnych i obciążających wtyczek, w tym bez gadżetów od Facebooka na stronie głównej. Mój blog: www.TotalCopywriting.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ojjj przepraszam, błąd https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ten obrazek zajmuje nie 0.1KB a 664.86 KB (680816 Bajtów) U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
28702_1482544950 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ten obrazek zajmuje nie 0.1KB a 664.86 KB (680816 Bajtów) Nie, on zajmuje dokładnie 154 bajty. Właśnie go pobrałem i sprawdziłem. Mój blog: www.TotalCopywriting.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Tak, jakim cudem chciałbyś zmieścić taki obrazek w 154 bajtach? Plik ma dokładnie 680 816 bajtów - też pobrałem i sprawdziłem, musisz coś źle robić. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Kolega prawdopodobnie stosuje system plików exFAT.... podobnie jak 16MB pendrivy z groupona i allegro sprzedawane jako 128GB https://antyweb.pl/groupon-analuje-sprzedaz...a-oswiadczenie/ Hehe dopiero załapałem o co chodzi, mój błąd wynika ze zmęczenia chodzi o obrazek bg_main_content.png a nie screen U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
28702_1482544950 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Kolega prawdopodobnie stosuje system plików exFAT.... podobnie jak 16MB pendrivy z groupona i allegro sprzedawane jako 128GB https://antyweb.pl/groupon-analuje-sprzedaz...a-oswiadczenie/ Hehe dopiero załapałem o co chodzi, mój błąd wynika ze zmęczenia chodzi o obrazek bg_main_content.png a nie screen No panowie... tak, potwierdzam: chodzi o bg_main_content.png ale i nie tylko, bo -- jak widać na załączonym screenie z testu czasu ładowania się bloga -- również inne, możliwie lekkie obrazki ładują się w tempie powyżej trzech sekund. Ktoś ma na to wytłumaczenie i receptę? Mój blog: www.TotalCopywriting.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena-007 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A powiedz gdzie i na jakim koncie stoi serwer. portal komputerowy, forum komputerowe, gry online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Może po prostu podaj URL'e tychże obrazków, to po prostu sprawdzimy ? Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.