Pavel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 @mkr Z twoich wypowiedzi wywnioskowałem że pobierasz wyniki w porcjach po 10 wyników (5*10 dla jednej frazy), nie da sie pobrać 50 wyników za jednym zapytaniem ?? Pozatym sprawdzanie PR co dziennie wg mnie jest niepotrzebne. PS. Bardzo przydatne narzędzie ;-) Pozdrawiam Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 @mkrZ twoich wypowiedzi wywnioskowałem że pobierasz wyniki w porcjach po 10 wyników (5*10 dla jednej frazy), nie da sie pobrać 50 wyników za jednym zapytaniem ?? Może ja odpowiem . Pobieranie naraz 50 wyników powoduje dodanie różnych dodatkowych wyników które są uzupełnieniem. Przez to narzędzie jest niedokładne ! Dla przykładu porównaj Sobie: to: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=hotele...ogle&lr=lang_pl z tym: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=hotele...=lang_pl&num=50 Zauważ że w drugim przykładzie przy wynikach: zlotehotele.pl i staypoland.com wyświetlają się dodatkowe podstrony jako wyniki Chyba rozumiesz o co mi chodzi ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 No rzeczywiście się różnią. Sory nie zwróciłem uwagi Darmowy dysk sieciowy 2-5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viras Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Troche smeszne rzeczy tu opowiadace Moze poprostu korzystaj z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik1984 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja bym pomyślał nad wykorzystaniem Google API - każdy ma swój klucz i każdy ma swój limit zapytań... Forum Osiedla Złocień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja bym pomyślał nad wykorzystaniem Google API - każdy ma swój klucz i każdy ma swój limit zapytań... Tylko że Google API korzysta ze swojej bazy wyników która nie jest codziennie aktualizowana. A tutaj właśnie chodzi o aktualne wyniki ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromiła Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam wrażenie, że wyniki są trochę nieprawdziwe. W moim przypadku: mam 2 strony: Adwokat Janusz Pruszyński Mapo de Esperantistoj Według narzędzia obie strony mają PR = 4. A według wszystkich innych źródeł jest ono zerowe ( i wydaje mi się to bardziej prawdopodobne) Po drugie - pierwsza z tych stron według narzędzia w ogóle nie występuje pod hasłem "adwokat Łódź" w góglach. A jak się sprawdzi u źródła to jest na 10 miejscu. Podobnie druga strona nie występuje pod hasłem "mapo esperantistoj", chociaż jest pod tym hasłem na 1 pozycji. I nie wynika to z opóźnienia w aktualizacji, ponieważ sytuacja z pozycjami trwa już jakiś czas. Dopiero to dziwne PR zauważyłam dzisiaj. fotoblog Dobromiły - chyba wiadomo co to... Centrum Nanofotoniki - naukowe konsorcjum nanofotoniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wykresy tez sie slabo aktualizuja. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie wspomnę o 'opuźnieniu'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 to nie wspominaj. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Własnie sie zarejestrowałem, zalogowałem i gdy chciałem dodac strone otrzymałe komunikat: Przekroczyłeś limit. Usuń strony lub dokup dodatkowe URL Czy to jest płatne narzędzie ?? A moze jest tak dlatego ze nie podałem polecającego ?? Bo to ze Aktualizacja pozycji chwilowo wstrzymana. chyba nie wyklucza dodawania stron ?? Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 aaktualizacji nie bylo od 2 tygodni przynajmniej w moim przypadku w dodatku same wyniki pr sa z kosmosu albo z horoskopu brane. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wyniki PR były z kosmosu – prawda. Po aktualizacji na serwerze, który sprawdzał PR wywala błędne PR. Zmuszony jestem przepisać cały kod odpowiedzialny za sprawdzanie wyników od nowa. Niestety przy tak dużej ilości stron zgłoszonych obciążenie serwera było zbyt duże. Mam nadzieję, że znajdę w weekend trochę wolnego czasu. Przez czas trwania tych prac nowe konta są standardowo zablokowane. Narzędzie nie jest płatne! Nie planuje też wprowadzania opłat za używanie. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 jesli cie to pocieszy stawiam maszyne produkcyjna na uczelni i moge ci wtedy udostepnic kawalek miejsca zobacze jeszcze ile adresow ip by sie udalo wyrwac. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djumbo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 U mnie to samo założyłem konto - próbuję dodać stronę i wyskakuje mi: Przekroczyłeś limit. Usuń strony lub dokup dodatkowe URL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.