Burn69 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam, mam do was takie proste pytanie... W którym banku opłaca mi się założyć konto zważając na to że dopiero skończyłem 18 lat? Pracy jeszcze nie mam... Dowód już mi się wyrobił, posiadam. Nie zamierzam wyjeżdżać za granice. Bardzo proszę o wypowiedzi ponieważ dziś już chciałbym działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seobudowlaniec Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 proponuję mbank sam mam od 4 lat i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 czas na funkcję szukaj takich tematów ostatnio jest multum... poszukaj poczytaj nie ma sensu dublować tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 wiem że jest multum ale każdy ma inne predyspozycje. dzięki seobudowlaniec, chyba też wybiore mBank, z tego co widzę na innych forach też wszyscy są zadowoleni z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ostatnio jakoś wszyscy są mniej zadowoleni, bo wprowadzili opłatę za utrzymanie karty. Było o tym głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena-007 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mBank ostatnio mocno kombinuje, z tego co wiem to jest tam jeszcze minimalny limit miesięczny jaki trzeba mieć w wydatkach poza bankomatowych. portal komputerowy, forum komputerowe, gry online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mbank jako konto jest ok. Żeby mieć bezpłatna kartę musisz wydać 200zł/msc, jeżeli nie przekroczysz tego progu to płacisz 2pln/msc. Minusem są kiepskie lokaty. Pzdr. Pozdrawiam, Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Również polecam mBank, ale ostatnio zastanawiam się także nad tym: https://www.deutsche-bank-pbc.pl/index.php/...nto_internetowe Wygląda ciekawie, ma ktoś takie konto ? Pozdrawiam. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jeszcze możesz ING spróbować ja mam karte , ale nie korzystam dlatego 4 zł miesięcznie łącznie płace jak bym płacił kartą minimalnie 100 zł / msc to podobno bym nie miał opłat. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mbank jako konto jest ok.Żeby mieć bezpłatna kartę musisz wydać 200zł/msc, jeżeli nie przekroczysz tego progu to płacisz 2pln/msc. Minusem są kiepskie lokaty. Pzdr. Nie wprowadzaj w błąd. Karta jest bezpłatna po przekroczeniu 100 zł z transakcji bezgotówkowych. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzegard Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ... ale ostatnio zastanawiam się także nad tym: https://www.deutsche-bank-pbc.pl/index.php/...nto_internetoweWygląda ciekawie, ma ktoś takie konto ? Mam od 3 m-cy. Przy płatnościach kartą (może być bankomat) powyżej 50 zł, nie ma opłat za prowadzenie konta. Po założeniu otrzymujesz 2 różne nr kont: osobiste i oszczędnościowe. Płatności online trwają o jakieś 15 minut dłużej niż w Inteligo. Konto ma być bezpłatne do 2013r. Baltic Sail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 DB to chyba najdorśze konto w Polsce jak zopbaczyłem tabele opłat i prowizji ,w Ing chyba nawet za wpłątę na własny rachunek pobierają opłaty ,mbank był dobry kiedyś ale teraz ma chyba jakieś kłopoty finansowe ,za byle złotówki na minusie dzwonią pisza listy hehe. Alior bank polecam ,przelewy w 15 minut sa tam za 1zł a w mbanku coś koło 30 zł. Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 DB mam i sobie chwalę, żadnej prowizji jeszcze nigdy nie zapłaciłem, ale archaiczna nawigacja w panelu. Alior mam zbyt krótko by się wypowiedzieć, ale otwarcie rachunku jest bardzo proste. mBank przereklamowany. Inteligo wciąż rządzi wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ja osobiście polecam Alior Bank. Konto kosztuje kilka złotych, albo nawet nic (wymóg jakiejś kwoty przychodów na koncie miesięcznie) - musiałbyś to sprawdzić. Oto najważniejsze plusy: 1) Darmowe bankomaty na całym świecie (wszystkie) 2) Możliwość prowadzenia (max) dwóch kont oszczędnościowych o oprocentowaniu 4,25% (mowa o realnym oprocentowaniu) 3) Bardzo miła obsługa w banku 4) Teraz do końca września jest promocja - można włączyć sobie lokaty 3-msc o oprocentowaniu 6% (mowa o realnym oprocentowaniu) 5) Internetowe konto jest bardzo intuicyjne https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mam konto firmowe w mbanku, prywatne w WBKu i DB. Każde ma plusy i minusy, ale nie rezygnuję z żadnego, bo plusy przysłaniają minusy. W DB nie zapłaciłem od lat żadnej prowizji, więc nie opowiadaj herezji intermax: za wpłątę na własny rachunek pobierają opłaty ... nie wiem, gdzie to wynalazłeś. Z moich najdroższy jest wbk, ale za to najbardziej zaawansowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.