Skocz do zawartości

Linki z zagranicznych stron ? Warte zachodu?

intermax

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko na polskim g.pl.

Troche po SPYwowałem strony maja linki z poza .pl

Czyli rozumiem że mając dwie identyczne strony pierwsza z 100linkami z Polskich stron i druga z 500 z zagranicznych .To wyżej będzie ta pierwsza w g.pl?

albo wersja strona 100 .pl i 500 zgr. strona jest widziana tylko z tymi 100 .pl a linki z zagranicznych nie są brane pod uwage jesli chodzi o pozycje w g.pl?

Czy warto poświęcić czas aby umieszczać linki na stronach niezwiązanych tematycznie z naszą,zwłaszcza mam na myśli na zagranicznych w innym języku(zwykle angielski ale tęż i chiński nawet) ale z dużym PR 4,5 i BL ( fora blogi ,komentarze) ??

Zależy co masz do roboty? A jesteś w stanie porównać wartość tych 100 linków z polskich stron i tych 500 zagranicznych?

Portfolio łódź design

Nie jestem liczę na odp. doświadczonych którzy zapewne znaja odpowiedź i maja to przetestowane :D

Do roboty mam trochę średnio 8 godzin dziennie :) no ale tak godzinke dziennie dam radę temu poświęcić,moze 30 minut kwestia czy warto bo czas jest cenniejszy niż pieniądze

Najlepiej jakby link pochodził z polskiej strony o podobnej tematyce i wysokim PR. Ale więcej czasu pewnie stracisz szukając takich linków. Mam ziomka, który linkował się głównie na zagranicznych portalach. Teraz strona podupadła, ale przez pewien czas dobrze wypadał w .pl .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności