Skocz do zawartości

[startup] Catkatalog - skrypt katalogu stron www, nowy skrypt

SEOstuff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hm, wydaje mi się, że wszystko jest OK. Od ostatniej aktualizacji wszystko zostało poprawione. A właśnie takie posty jak wyżej (nie na temat) mogą namieszać...

Hugo - jeśli jesteś zainteresowany zawsze możesz najpierw potestować, a dopiero potem zakupić. Jak coś po szczegóły na PW zapraszam. I sam się przekonasz czy jest użyteczny czy nie.

Pisałem już na maila, na PW i dalej zero odpowiedzi - a przed zakupem kontakt był oczywiście!

Zamówiłem skrypt w październiku i do tej pory nie otrzymałem nic oprócz konta https://www.licencje.catkatalog.com.pl/administracja

Czekam na odzew autora skryptu a osoby zainteresowane katalogiem niech zastanowią się przed zakupem.

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Jakie zmiany jeszcze bym widział:

możliwość edycji i usunięcia kategorii

minimalna liczba znaków, żeby dodać link w opisie

usunięcie wszystkich templatek z os-templates ze zbędnym linkiem wychodzącym

zrobienie przynajmniej 2 innych szablonów od głównego bez linków wychodzących

możliwość edycji podstron

Instrukcja obsługi lub szybka zmiana z panelu admina wszystkich potrzebnych danych

możliwość edycji i usunięcia kategorii - OK

minimalna liczba znaków, żeby dodać link w opisie - funkcja dodawania linku niestety nie jest w skrypcie aktywna - narazie nie planuje jej wprowadzać

usunięcie wszystkich templatek z os-templates ze zbędnym linkiem wychodzącym - chodzi Ci o usunięcie wszystkich templatek?

zrobienie przynajmniej 2 innych szablonów od głównego bez linków wychodzących - OK

możliwość edycji podstron - edycja podstron dostępna jest w panelu admina

Instrukcja obsługi lub szybka zmiana z panelu admina wszystkich potrzebnych danych - instrukcja OK

OK - zrobię, jednak narazie pozbieram propozycję i zrobię jeden większy update.

Co do płatności - tylko dotpay.

Nie wiem jak u innych ale u mnie po update catakatalogu do wersji 2.0 nie działa prawidłowo ;)

Pisałem do autora kilkakrotnie (7 razy) na e-mail a On obiecywał zajęcie się problemem ale tylko na obietnicach się skończyło (być może za krótko czekam - od 29 XII 2011r.) !!!

Katalog po update do wersji 2.0 jak nie działał tak nie działa !!!

Skrypt "polecam" tylko dla cierpliwych i wytrwałych (zdesperowanych) potencjalnych nabywców...

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Możesz wyjaśnić co Ci nie działa?

hym... pisałem Ci na e-mail ale mogę napisać to również tutaj + dodam nowe:

- na stronie głównej nie wyświetlają się żadne wpisy (Najnowsze wpisy w katalogu)

- w kategoriach nie zlicza wpisów, pokazuje "0" pomimo tego, że znajdują się tam wpisy

- nie wyświetlają się słowa kluczowe

- nie działają statystyki PR

- klikając w losowe strony otwiera się biała strona

- klikając w wpis promowany otwiera się biała strona

- wpis promowany ma złe kodowanie (krzaczki)

Sorry... ale potwierdzenie, że u innych działa po update wolałbym uzyskać od innych użytkowników Twojego softu

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

usunięcie wszystkich templatek z os-templates ze zbędnym linkiem wychodzącym - chodzi Ci o usunięcie wszystkich templatek?

zrobienie przynajmniej 2 innych szablonów od głównego bez linków wychodzących - OK

tak chodzi o usunięcie wszystkich darmowych templatek dostępnych dla każdej innej strony do tego z linkiem wychodzącym

włożenie chociaż trochę pracy w templatki żeby były trochę inne, przyjemniejsze dla oka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności