BaS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Może blog z pomysłami na tematykę bloga? Bierzesz jakiś temat, analizujesz zapotrzebowanie, plusy i minusy, możliwości zarobku, szukasz działających blogów w takiej tematyce i je też analizujesz, itp. Taki blog dla początkujących, którzy nie wiedzą o czym pisać bloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erotiksite Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zastanów się na czym znasz się naprawdę dobrze. Przeanalizuj czy jesteś w stanie udzielić w tym temacie wskazówek osobom początkującym i czy jest na to jakieś zapotrzebowanie. Teraz to wygląda trochę komicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ogólnie pomysł już mam i teraz tylko zbieram pieniądze na realizację - mam do sprzedania m.in. katalog stron. Tematem się interesuje i już prowadzę bloga (stronę) o tej tematyce i po prostu trochę bym temat rozwinął. Dzięki za posty w temacie Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Może blog z pomysłami na tematykę bloga? Bierzesz jakiś temat, analizujesz zapotrzebowanie, plusy i minusy, możliwości zarobku, szukasz działających blogów w takiej tematyce i je też analizujesz, itp. Taki blog dla początkujących, którzy nie wiedzą o czym pisać bloga Na tematykę całego bloga niekonieczne, ale... Brakuje czegoś takiego: Jest dużo "płodnych" autorów, ale po pewnym czasie wielu wyczerpują się tematy na wpisy. Możnaby zrobić wtyczkę do wp, gdzie każdy użytkownik może zasugerować autorowi tematy pod kolejne wpisy, a pozostali mogliby głosować na tak lub nie, żeby ocenić rzeczywiste zapotrzebowanie. Jeśli autor zdecyduje się poruszyć dany temat to pisze na ten temat artykuł, jeśli nie, to po jakimś czasie trafia on na naszą stronę internetową, gdzie inni blogerzy znajdą gotowe pomysły na wpisy. ??? Profit. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helid Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli interesuje sie seo to na takim blogu mógłby być wyniki doświadczeń np. czy linkowanie w piramidzie czy kole jest skuteczniejsze itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 CześćJestem ciekaw jakich blogów wam najbardziej brakuje w polskim internecie ? Jakie tematy są za rzadko poruszane na blogach lub jakich porad nie ma na nich ? Pytam o wszelkie tematyki z czystej ciekawości :-) Nie chwaląc się, takich jak mój, podejmujących tematy o których nie pisze nikt inny. A tak poważnie, na co czytać kilkaset blogów na temat SEO, fotografii, seriali itp skoro w większości są tam te same informacje? Ja chciałbym poczytać jakiś unikalny blog podejmujący jakąś nieopisaną przez kogoś innego tematykę. Niekoniecznie techniczną i hermetyczną. Właśnie takich blogów mi brakuje (i sam dorzucam kamyczek aby to zmienić) Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.