wlodarski Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Oj.. chyba się wyprowadzę z tego kraju. Ale dokąd? Chyba jedynie na Antarktydę. Możliwe, że tylko tam populizmu nie uświadczysz. Chyb apierwszy raz sie z Toba zgodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 To nie jest takie pewne, przecież tam są pingwiny Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gość byl z zewnatrz twardy ,a w srodku musial miec powazne problemy...to nie jest tak,ze ktos pewnego dnia chce popelnic samobojstwo.To dojrzewa przez dlugi czas... LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W zasadzie to są dwie opcje, albo popełnia się je pod wpływem chwili albo dojrzewa żeby przezwyciężyć popęd samozachowawczy Nie ma za to nic pomiędzy. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 AL kojarzył mi się tylko i wyłącznie z Michałem i jego akcją czyli początkami polskiego seo, tak jak już wcześniej pisaliście. A te szopki z barykadami i błaznowaniem w sejmie przemilczę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A te szopki z barykadami i błaznowaniem w sejmie przemilczę... chciał dobrze dla rolników, przynajmniej walczył o ich dobro był ich głosem a teraz jak szanowne PO wymyśli tak jest i nikt nie ma nic do gadania no chyba że między sobą w wąskim gronie więc to akurat nie jest według mnie sprawa do przemilczenia. Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Teraz już Unia dba wytarczajaco o rolnikow, az za dobrze. Andrzej był pionkiem, w głowie pustka. Jesli mu ktos w tym pomogl to bedzie mi go szkoda, w innym przypadku nie. edit do Marchesa: wiem, ale mimo to po 2004 dalej się udzielał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wtedy w UE nie byliśmy Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 [*] Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zdobyłem se pawich piór, nastroiłem pawich piór, pawie pióra ładne, pawie pióra kradne, postawie se pański dwór! (bis) Zdobęde se pański dwór, wywleke se złoty wór; złoty dwór wysypie ludziskom przed ślipie; nakupie se pawich piór! (bis) Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur... (bis) Stanisław Wyspiański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bez komentarza. https://kwejk.pl/obrazek/337836/o,ku**a,mocne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poza tym nie do końca wierzę w samobójstwo jakie to polskie... Był lepszy czas na mordowanie gdy był u władzy, nie teraz gdy wypadł z gry, obywatele odstawili od koryta Andrzej był pionkiem, w głowie pustka - dokładnie, pamiętacie talibów lądujących w Klewkach? zapewne nie, bo teraz będziecie go na rękach nosili choć wcześniej psy na nim wieszali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak politycy zarabiają naprawdę. Kto by chciał iść w to bagno za 20 tys. złotych miesięcznie. Wrzucam tu, bo głównym prowadzącym jest Lepper TOP 1 Osobiście nie wierzę w samobójstwo. Przypominają mi się inne w tym samobójstwa świadków sprawy Olewnika, śmierć Sekuły, „Baraniny”. Zaraz ktoś się powoła na psychologów, na momenty załamania, ogólny bełkot i papka z telewizji. Psychologom płaci się tak samo jak tym ekologom co przywiązują się do słupów, kładą pod walce i inny sprzęt budowlany. Kilka ostatnich zgonów w 2010 roku - trochę się ich uzbierało. https://wolnemedia.net/polityka/siedem-tajemniczych-smierci/ Coś jednak było0? - chyba tak O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Problemy finansowe państwa Polskiego męczennik A.Leper . Ciekawe jakie afery wypłyną przed wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Teraz to już żadne Lepper coś szykował ws. afery gruntowej. Szkoda, szkoda bo by się działo O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.