Vexatus Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 W zodiaku brak opcji darmowego dodania Brak opcji, ale ludzie jakoś dodają... Jak pisałem wyżej, "do końca dnia można dodawać wpisy darmowe bez minimalnego PR"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dodałem swoje 3 grosze . Dzięki. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekpl Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 WPisy dodane czekam na akceptacje Najtańsze badanie gleby w Polsce ! Dodaj firmę do katalogu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pos-er Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dzięki. Wpisy dodane - czekam na akceptacje. pozdrawiam Akceptuj karty płatnicze --> Terminale Płatnicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dodałem do obu katalogów dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikom Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 dwa wpisy z Krakowa poleciały. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam! Zapraszam wszystkich do nowego katalogu >>> Katalog stron SEO. Katalog to zupełny świeżak (powstał wczoraj) z PR2 i defaultową skórką. Nieco informacji na temat dodawania wpisów: Opis od 150 do 1500 znaków, powyżej 300 znaków można umieścić dodatkowy link, słowa kluczowe od 25 do 300 znaków, wpisy trafiają do jednej kategorii, katalog w tej chwili całkowicie darmowy. Opisy mają być przede wszystkim sensowne i na temat. Nie muszą być to jakieś super-unikaty, choć przy tak minimalnych wymaganiach (150 znaków) to raczej nie powinien być duży problem... Zapraszam! PS - Nie piszcie na temat usuwania "Powered by SEOKatalog", braku regulaminu, zielonej templatce i tym podobnych bzdurkach - wszystko będzie dopracowane jeszcze dzisiaj... Dodawać wpisy i nie marudzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 [do usunięcia - po edycji utworzył się drugi post] Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Hmm, na rozmielczości 1920x1080 mi rozjechało treść na prawo. W komputery i internet brakuje podkategorii forum dyskusyjne. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 U mnie też rozjechana, ale to chyba przez to, że jak pisałeś " dzisiaj skórka będzie przerobiona" może w tym czasie coś jest modyfikowane. Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W komputery i internet brakuje podkategorii forum dyskusyjne. Wystarczy napisać w uwagach do moderatora o braku konkretnej podkategorii (zostanie utworzona a wpis przeniesiony) i po sprawie... U mnie też rozjechana, ale to chyba przez to, że jak pisałeś " dzisiaj skórka będzie przerobiona" może w tym czasie coś jest modyfikowane. Najpierw wrzuciłem zmodyfikowany style.css a dopiero po jakimś czasie edytowałem pliki graficzne i stąd przejściowy bałagan na stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No widzę, że katalog przeszedł od wczoraj gruntowną zmianę. I dzięki za utworzenie podkategorii. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zapraszam do tematycznego katalogu stron, który akceptuje tylko strony dla kobiet. Katalog powstał już jakiś czas temu, skrypt Web-News, PR2, domena istnieje sobie już jakiś tam czas. Katalog całkowicie darmowy, opis minimum 300 znaków, jeden dodatkowy link w treści (nie może prowadzić ponownie do strony głównej ani do innej domeny). Opis nie musi być unikalny - ma dobrze opisywać stronę i być logiczny (opis ma być po polsku, nie po "polskiemu")... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Katalog Online-24.pl istnieje już okrągły rok (właściwie to niezbyt długo, ale i tak dłuzej niż wytrzymuje połowa nowych katalogów) i z tej okazji do północy można dodawać wpisy darmowe bez żadnych ograniczeń, wystarczy wpisać PiO w info dla moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Katalog Online-24.pl - do końca dnia możecie dodawać wpisy darmowe bez żadnych ograniczeń (normalnie wymagany jest PR4), wystarczy wpisać "PiO" w info dla moderatora. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.