SeoGwiazdor Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Szukam najlepiej darmowe lub niedrogiego narzędzia, które przyśpieszy indeksację wpisów. Z pingowania korzystam ale to niewiele daje, a kupowanie punktów SWL wychodzi raczej mi drogo, chyba żebym sobie kupił zaplecze pod SWL ale to wszystko potrwa. Czy nie ma innych rozwiązań, darmowych narzędzi? Ewentualnie porównywalnych kosztowo z SWL ale lepszym ze względu, że nie trzeba ciągle wynajmować punktów, jeśli będzie się chciało zaindeksować kolejne wpisy Czytałem o Rapid Indexerze ale to nie jest darmowe narzędzie. Za to mam backlinkenergizer ale nie wiem za bardzo jak to odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 StatBlaster A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Co do tego narzędzia - pobrałem, ale mam problem z odpaleniem, wywala Błąd aplikacji: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Wie ktoś czemu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoGwiazdor Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 StatBlaster też czytałem, ale on podobno nie daje możliwości indeksowania podstron tylko same domeny, więc na niewiele mi się do zda, jeśli chcę sobie przyśpieszyć indeksację różnych wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Polecam.....www.linklicious.me Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchjy Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Co do tego narzędzia - pobrałem, ale mam problem z odpaleniem, wywala Błąd aplikacji:"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Wie ktoś czemu nie działa? Jak masz win7 czy viste sprobuj odpalic jako adminstrator i w trybie zgodności z win xp. Jak to nie pomoze wrzuć sobie ten folder w "Moje dokumenty" Powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mam XP. Nie pomaga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A masz zainstalowanego MS netrfameworka? Coś mi się kojarzy, że jest wymagany. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 RSSes. Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoGwiazdor Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Czyli zrobić RSS i pingować, czy linkować także np. gotlinkiem? Linkowanie chyba trochę bez sensu, bo co będę pozycjonować RSS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Nie masz pingować kanału RSS, lecz wiadomości Z kanału RSS. Pozycjonujesz WPISY. A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeoGwiazdor Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Chyba o to mi chodziło, że będę pingować wiadomości z RSS czyli o to, że pobieram sobie rss z adresami, które chcę pingować. Mam to w pliku z rozszerzeniem .xml, rzucam na serwer i pinguję adres www.adres.pl/mojplikrss.xml. O to chodzi? dobrze rozumiem? A warto jeszcze taki adres linkować swlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.