Robbieriviera Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Zapraszam do dwóch nowych, bezpłatnych seokatalogów; dopiero co postawione: Nakabluj.pl - złóż donos z unikalnym opisem Robbieriviera.pl - prywatny spis stron proszę o unikalne opisy i dodawanie tylko stron docelowych, żadnych zaplecz opis co najmniej 300 znaków, od 400 3 linki w treści, secure image dziękuję z góry:) pozdrawiam Robbieriviera Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie widzę ani kategorii Portale ani Kobiety. To popularne kategorie. Możesz je dodać? Aha i pressel page tudzież pozycjonowanie. Ogólnie mało kategorii. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulak Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Moje kategorie są Stronę dodałem z unikalnym opisem. edit: @Robbieriviera: dzięki za szybką akceptację Ekologiczne wózki dziecięce. Sprawdź naszą ofertę na wózki Baby Jogger oraz wózki Jane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 @Hicarian jeżeli chcesz dodać te swoje serwisy oparte na rss z miliardami wyskakujących pop-upów, to szkoda Twojego i mojego czasu @zulak zaakceptowano:) Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Świetnie w końcu w pozycjonowaniu chodzi o pop up. Faktycznie wyłącze je specjalnie dla twoich dopieszczonych seokatów. btw: ten serwis oparty o rss ma UU i Odsłon dziennie tyle co twoje katalożki przez całe dwa lata nie zrobią chyba ze liczac boty. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 @Hicarian polecam Ci forum.żal.pl. Mój cyrk moje małpy... Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zasady ogólne B Regulaminu: 5).Wojny słowne pomiędzy Forumowiczami będą tępione bezwzględnie!!! Panowie, za osobiste wycieczki rozdaję banany. Który chętny na urlop od postowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Katalogi całkiem przyjemnie się prezentują Dodam coś jeszcze dziś Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Katalogi ładnie się prezentują. Wpisy poszły. Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.