warek44 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam was. Jestem nowy na forum. Założyłem nową stronę internetową z końcówką com. Chcę ją wybić w google, na pierwszą strone , do TOP5. Po wpisaniu fraz na jakie chce ją wypozycjonować wychodzi - Około 450,000 wyników (0,08 s) . Keywordsy są, tittle jest, domena także ma nazwe taką jak frazy na jaką chcę ją wybić. Sitemap strony także jutro dodam. Możecie mi polecić co mogę zrobić? Dodać strone do jakiś katalogów ? - jakich/jak? - czy to coś pomoże? Lub może użyć jakiegoś programu ? Oczywiście darmowego. Czytałem trochę na forum o nich ale nie jestem pewien czy np. mógłbym za nie dostać bana od google. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Henryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeżeli ma to być program darmowy to polecam firefox możesz za jego pomocą katalogować stronę wtyczką do wypełniania danych i dodawać inne linki do strony np. na forach i blogach Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Najlepiej byłoby zainwestować w jakieś zaplecze, preclowanie i płatne katalogi Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A ja sugeruję zapoznanie się z przynajmniej kilkudziesięcioma tematami na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dziękuję wam za odp. Jeżeli chodzi o darmowy sposób, to najlepiej chyba dodawać link do mojej strony do katalogów tak? Do jakich i ile dziennie żeby bana ani filtra nie dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Na forum masz chyba 10 list katalogów. Do jakich dodawać? Do katalogów wartościowych (mała liczba obl, duża liczba bl, duża liczba wpisów), a ilość zależy od stażu i ilości linków prowadzących do domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Właśnie sie zapoznaje z wszystkimi tematami na forum Co myślicie o tym? warto? korzystał ktoś? https://www.linkiseo.pl/katalogowanie.html - nawet żeby dodalo do 50 katalogów za darmo to zawsze coś, chyba że jakieś konsekwencje po tym mogą być , usunięce z google naszej strony lub coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Łatwiej by było gdybyś podał co to za fraza bo inaczej trudno powiedzieć co wystarczy :-) Czasami dodanie do 100 katalogów wystarczy by być w top 10 a nie raz i 1000 będzie za mało (mówię o łatwych frazach). Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja, osobiście nie korzystałem, ale uważam że jeśli chcesz by twoja strona trafiła do odpowiedniej kategorii i podkategorii to dodawaj wpisy ręcznie, pamiętaj że liczy się Jakość a nie ilość, po co ci 50 mało wartościowych katalogów, dodaj ją do 3-5 z dobrym stażem i wysokim PR, a uzyskasz lepszy efekt. hymm albo ja nie widzę albo jeszcze nie podałeś linka do swojej strony, " PIO " to dobre forum i dostaniesz z niego mocnego linka, więc zacznij od umieszczenia linka w stopce..;p Powodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Panowie , jutro dostaję domenę i ruszam z stroną, narazie mam domene testową na której poprawiałem stronę. Fraza np - tibia ip changer - Około 450,000 wyników (0,07 s) . Czyli mówicie że lepiej tutaj dać swój link do podpisu na dole ? tak? to jest stopka ? I nie kupować tego katalogowania tylko samemu znaleźć i tam umieścić? Ale takie dobre katalogi, ze stażem to chyba płatne są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tak, wstaw w stopkę. I tak, dobre katalogi se stażem są płatne, ale warto za nie zapłacić. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Zacznij katalogować od katalogów wartościowych (zadbanych z wysokim PR). Najlepiej dobieraj katalogi tematyczne. Opublikuj kilka artykułów w różnych portalach branżowych (z linkiem do Twojej strony). Później kataloguj dalej i umieszczaj artykuły w branżowych preclach, etc jak się skończą branżowe to najlepiej jakbyś postawił swoich kilka (koniecznie na innych IP) Powodzenia. Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Właśnie sie zapoznaje z wszystkimi tematami na forum Co myślicie o tym? warto? korzystał ktoś? https://www.linkiseo.pl/katalogowanie.html - nawet żeby dodalo do 50 katalogów za darmo to zawsze coś, chyba że jakieś konsekwencje po tym mogą być , usunięce z google naszej strony lub coś innego ? Skoro piszesz, że zapoznajesz się z wszystkimi tematami na forum, to na pewno znajdziesz wiele interesujących odpowiedzi na przeróżne tematy, które z pewnością pomogą Ci wypozycjonować stronę. Moją radę będzie tylko: - nie dodawaj na początku więcej niż 5 wpisów na dobę - nie pozycjonuj tylko na 1 słowo kluczowe - bądź cierpliwy - nie podejmuj gwałtownych i nieprzemyślanych decyzji a unikniesz filtra multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Katalogi, kilka płatych - zgred, onet, wp, linksor itp. Cała fura darmowych katalogów z "LISTY MARA" lub katalogiseo.info Precle 1 tekst na 25 dodań wystarczy. Linki w sygnaturach, profilach na forach, blogach tematycznych. To tylko kilka ze sposobów, istnieje ich jeszcze cała masa , kiedyś był tu temacik o tym jak zbierać wartościowe linki. SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 nie dodawaj na początku więcej niż 5 wpisów na dobę myślałem ze masz więcej wiedzy, tak mistrzu, jeszcze jakie rady? Przeczytałem na twoje stronie o Long Tail , już się nie dziwie Na stronie niema dresu firmy Można odnieść wrażenie że to celowe wprowadzanie klientów w błąd. Czemu nie piszesz Damtox Wioletta Bołoz Pstra 14 03-061, Warszawa ? W katalogach masz wpisy ze pozycjonujesz z 2009 roku calabrass.pl/internet,i,komputery/pozycjonowanie,stron,s,869/ , ale z 2009 roku firma robiła to : 8110Z - DZIAŁALNOŚĆ POMOCNICZA ZWIĄZANA Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU W BUDYNKACH, robiłeś to nielegalnie? To tak w kwestii formalnej, jak już się ogłaszasz na PIO z pozycjonowaniem, musisz pilnować takich nieścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.