M_K_S Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 https://www.na-wesele.com/katalog/sale,wese...l,alpin,s,1478/ Nie ma to jak proponowanie promocji dla gości weselnych, która nie obowiązuje w soboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zdarza się, że wesela są organizowane w piątku lub inne dni poprzedzające święta. Nic więc w tym dziwnego. A darmowe noclegi w hotelu dla gości po weselu to super opcja Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 w moim regionie nie słyszałem o piątkowym weselu? Zawsze to była sobota - a byłem już na niejednej takiej imprezie Kolega, który gra w zespole weselnym też nie grał nigdy na weselu w środku tygodnia Może w innych regionach Polski jest to normalne ale nie w Polsce zachodniej Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bylem parę razy na weselu w czwartek, w Polsce rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpj Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ślub w piątek to norma. Moim zdaniem normalna promocja, nie ma się czemu dziwić. Fotograf Gdańsk - Fotografia ślubna Gdańsk, Gdynia, Sopot, Pomorze fotografia ślubna Gdańsk - blog fotografa ślubnego z Trójmiasta blog fotograficzny - a tu zwykły blog fotograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Slub w piątek normalka od jakiegoś czasu 1.taniej 2.poprawiny mogą trwać 2 dni Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 MKS - powiem więcej ten Hotel reklamuje się w którymś Radiu na Śląsku (planeta/eska/rmf maxxx nie pamiętam) właśnie z tą promocją - noclegi gratis Ale to prawda coraz częściej robi się wesela w czwartek/piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak się pannie młodej termin zbliża to każdy dzień jest dobry. Poza tym zgadzam się, jeszcze nie słyszałem aby standardowo ktoś organizował wesele w inny dzień niż sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Może te wesela się po prostu " przedłużyły ", musiała być dobra impreza..;p xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja wiem, że wesela zdarzają się w inne dni tygodnia, rzadko to rzadko ale jednak. Dziwi mnie tylko takie nagłaśnianie tej promocji. I sposób jak jest napisana. Czyta się początek zaje..iście ... darmowy hotel, wow A tu nagle ten nawias, szkoda, ze nie gwiazdka i malutki druk gdzieś na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 czemu cię dziwi? obłożenie w soboty maja bez tej reklamy pewnie a chca przytulic wiecej kasy wiec poszli po rozum do glowy i stad ta oferta wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie ma nic w tym dziwnego, tydzień temu w środę, dzień przed Bożym Ciałem byłem na weselu, akurat taki nocleg by sie wtedy przydał. Teraz cięzko z terminami jest dlatego wesela w środku tygodnia są powszechne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mieszkam koło domu weselnego i potwierdzam, zdarzają się we wszystkie dni tygodnia choć oprócz soboty właśnie najczęściej w piątki i niedziele. Fajna promocja - nie ma z czego się śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.