Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdziłem właśnie ile Omnipress V2 w OA to rzeczywiście OmniPress a w dodatku działający przed update było ich 240 i działających 35 po update również 240 i działających 36..... Mam pytanie jaki jest sens wykonywania takich aktualizacji poza oczywistym marketingowym ?

Pozdrawiam

Po prostu olej aktualizacje katalogów i zacznij zbierać swoje bazy.

Lepiej na tym wyjdziesz i nie będziesz tracił czasu na bujanie się z tym syfkiem z baz publicznych.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

od dobrych kilku mc nie korzystam z baz w OA a dokładniej omijam szerokim łukiem bo szkoda czasu na to, nie rozumiem po co wydawać aktualizację bazy publicznej jeśli z 240 katalogów jest tam działających raptem 35-36 ? Czy to jest aż taki problem aby usunąć te niedziałające ? Ja wiem ze liczba 240 wygląda lepiej niż 36......

To jest duży problem jak się to robi za free. Ja się nie dziwię ekipie Omni, że to olewają. Też by mi się nie chciało. Na szczęście harvestowanie jest proste jak budowa cepa, a dzięki niemu każdy z nas ma trochę inna bazę.

PS Ja też olałem aktualizację katalogów.

seowyszbanner.gif

Panowie Koledzy z branży, średnio co jakieś dwa tygodnie podnoszę temat problemów z dodawaniem do baz prywatnych. Z reguły kieruję oczywiście te pytania do supportu omni (tutaj oczywiście bo forum is dead), ale jestem systematycznie ignorowany. O ile zgadzam się z Wami co do baz jako takich i również sam sobie harvestuję co potrzeba to dziwi mnie, że nikt nie zgłasza problemów właśnie z dodawaniem do tych baz. Apropos polityki twórców softu nie wypowiadam się - rozumiem że OA jest olewane, bo lepiej teraz się zająć omnispeedem i mieć kasę z "abonamentu" ale wydaje mi się, że czas już najwyższy wypuścić jakiś update, który poprawiłby ww. dodawanie. Dwa albo trzy razy pytałem się grzecznie i cierpliwie o poprawianie dodawania do prywatnych:

- donmini

- mocne linki

- pksi

- wiki

Czy w końcu doczekamy się jakiejś poprawki? Nie piszę już dokładnie o co chodzi problemami z dodawaniem bo kilkanaście postów wyżej to wypunktowałem, ale uważam że bazy bazami, ale kwestię działania programu to już nieładnie olewać...

Masz napisane w faq, punkt 39.

• Co należy zrobić, aby móc używać modułu OmniKomentaror?
    Należy wykonać dwa kroki. Po pierwsze, należy posiadać listę blogów AA (Auto Approve) kupioną bądź własną i dodać je do zakładki "Linki" w zakładce "Komentator". Następnie należy dodać treść komentarzy w zakładce Komentarze. W trakcie dodawania będą one wybierane w sposób losowy.
  • W jaki sposób uruchomić dodawanie komentarzy?
    Jeśli spełnione są warunki opisane w poprzednim punkcie FAQ, wystarczy w zakładce Strony przy wybranej pozycji wpisać ilość dodań które chcemy wykonać (domyślnie ustawiona na 100) a następnie wcisnąć przycisk "Dodaj" (kolumna "Ilość/Dodaj"). Zadanie zostanie przeniesione do kolejki i będzie wykonane w niedługim czasie.

seowyszbanner.gif

Panowie, gdzie można znaleźć tą bazę OA? Chodzi o OmniAdd.pl? - zamknięte...

Można prosić o jakiekolwiek informację nt. używania BuddyPress w OA? - oczywiście oprócz tego, że trzeba zapuścić rejestrację czymś innym :closedeyes:

soprano - zajrzyj do bazy OA, tam masz odpowiedz na Twoje pytania oraz sposob na dodanie BP ;) Tyle ze jak pisalem musisz zalozyc konta w BP i tutaj polecam ci dogadac sie z osoba majaca OS lub zlecic to. Jest tez pare programow oprocz OS ktore to robia, jak poszukasz to znajdziesz ;) Sa tez mody do XR.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności