Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z dodaniem domen do prywatnej bazy BuddyPress -

Nie dodano żadnej pozycji do prywatnej bazy danych

Nierozpoznano adresu 122

a wszystkie linki są ok,

mam też pytanie o LinkPremium, czy w pliku txt mogę mieć dużo linków z przypisanym do niej anchorem? jeśli tak to jakim bo nie mogłem nigdzie znaleźć, nie wiem czy taka sytuacja jest mozliwa.

dzięki

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Można. Normalnie dodajesz adres nie zapominając o końcówce:

@Rzeźniczek, próbowałem tak zrobić ale wyskakuje błąd że nie może rozpoznać skryptu (dodawane przez "dodaj katalog"). W OniCCL poprawnie rozpoznaje, że to buddypress.

seowyszbanner.gif

soprano - zajrzyj do bazy OA, tam masz odpowiedz na Twoje pytania oraz sposob na dodanie BP ;) Tyle ze jak pisalem musisz zalozyc konta w BP i tutaj polecam ci dogadac sie z osoba majaca OS lub zlecic to. Jest tez pare programow oprocz OS ktore to robia, jak poszukasz to znajdziesz ;) Sa tez mody do XR.

search_auditor_500x80_bf.png

@soprano i jeszcze jakbys ni chcail kupowac sicksubmitera (choc trial 3 dni na wczesniej sharvestowanyc listach moze wystarczyc) czy jakis innych dodawarek tylko po to zeby zalozyc profile na BP, wez pod uwage (chociaz to opcja ostateczna, bo najdrozsza) miesieczny abonament OS. Plusy kupienia listy zalozonych profili sa takie ze nie interesuje ci harvestowanie, captcha, etc - placisz za wynik i tyle.

search_auditor_500x80_bf.png

@Rzezniczek, dodało się elegancko. Zatem nie będę miał problemu aby się za to zabrać.

@Paweł Sokołowski - Eline, dzięki za podpowiedź. Powinienem sobie jednak poradzić z napisaniem takiego moda do XR. Formularz rejestracji w buddypress jest bardzo prosty. Te BP z dodatkowym pytaniem zarejestruję sobie ręcznie.

Dzięki za podpowiedzi.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności