piotr.k Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kojotek dokładnie są takie że po wysłaniu tego linka nie ma we wpisie ;-) soprano ja ostatnio widziałem farmę easydirów jednego właściciela które przyjmowały wpisy z wyciętymi linkami - ale nie mówimy w tym wątku o innych typach skryptów tylko o tym co od omni Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam korzystających z OmniAdd'a. Mam w obecnej chwili do skatalogowania ok 20-25 domen, w tym także zapleczowych, na dniach dojdzie drugie tyle... ( ale bez śmieci - takich zaplecz nie uznaję ). W związku z tym że nie wyrabiam się już z ręcznym dodawaniem przymierzam się do zakupu OmniPack1: https://www.omniworld.pl/34-pack-1.html Czy te narzędzia rzeczywiście są warte swojej ceny? Rozumiem że najlepszym krokiem byłoby utworzenie własnej bazy(pytanie, jak?), bądź kupno ( tylko gdzie, od kogo - żeby była wartościowa) Proszę o wypowiedzi osób korzystających z programu od jakiegoś czasu, nie lubię wyrzucać ciężko zarobionych pieniędzy w błoto hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Omniadd moim zdaniem jest warto swojej ceny więc spokojnie możesz go kupować. Kto, gdzie i jak to już sobie sam musisz poszukać. Jest wiele osób an tym forum, które sprzedają bazy lub wpisy w prywatnych sieciach precli. Zalecam zaglądnięcie do działu "ogłoszenia". Tam z pewnością znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sskoczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Koobe, wykasuj kilka swoich drogocennych wiadomości, bo nowe nie chcą przejśc i napisz do mnie bo mam pewną propozycję.. W sumie mogę podać ja i tutaj. Jeżeli są chętni do stworzenia własnej sieci precli - szczegóły priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 @skoczek: pisz na mail, pw tutaj się zbyt szybko zapycha więc w ramach strajku nie oczyszczam zalvi(szympans)vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na forum OmniADD jest specialny dział na te tematy (prywatne bazy sprzedam / wymienię) - dostęp tylko dla posiadaczy aktywnej kopie OmniADD żeby nie było śmiecenia więc coś zawsze da się dobrego znaleźć Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 forum nie działa - Konto hostingowe zostało zawieszone. Odkryj https://walletinsider.eu – Twoje sprawdzone źródło niezależnych analiz finansowych, praktycznych porad i trendów inwestycyjnych. Przejmij pełną kontrolę nad swoimi finansami już dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Narazie nie działa ale to chwilowe, az.pl wczoraj mialo jakas awarie przez którą znikł całkowicie razem z plikami i domena jeden nasz serwer padł im cpanel i cała historia konta (po skontaktowaniu się z nimi już przywrócili wszystko) a dzis o 4-5 chyba mieli cos robic na serwerach. Może to być z tym związane będziemy się z nimi kontaktować w tej sprawie. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Już działa. @@edit Działa omniworld.pl, niestety omniadd.pl nadal offline. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Od dwóch dni przy próbie aktualizacji bazy mam komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie bądź zmienić w opcjach źródło update na alternatywne" Po zmianie niby poszło ale nie znika komunikat "Dostępna jest aktualizacja bazy katalogów!". Czy ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Od dwóch dni przy próbie aktualizacji bazy mam komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie bądź zmienić w opcjach źródło update na alternatywne" Czy ktoś wie o co chodzi? Hosting współdzielony, VPS? Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Od dwóch dni przy próbie aktualizacji bazy mam komunikat: "Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie bądź zmienić w opcjach źródło update na alternatywne" Czy ktoś wie o co chodzi? Hosting współdzielony, VPS? VPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Rozumiem że połączenie z internetem działa prawidłow, oraz serwer VPS resolvuje nazwy hostów? Wystarczy dać z ssh ping wp.pl. Jeśli jest ok, zastosuj się do wskazówki zmiany źródła na alternatywne. Jeśli to nie zadziała, spróbuj dowiedzieć się jaki jest host z którym omni się łączy celem dokonania aktualizacji. Następnie sprawdź czy połącznienie z tym hostem działa poprawnie. Jeśli wszystko jest ok, to pozostaje kontakt z obsługą omni. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Serwer i połączenie działa. Po zmianie niby poszło (wgrał nową bazę) ale nie znika komunikat "Dostępna jest aktualizacja bazy katalogów!". Dziwne bo wcześniej nie miałem takich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Prawdopodobnie jest to związane z problemem ich strony na az.pl. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.