Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyszła nowa wersja OmniADD 5.3.2+

Zmiany:

* Możliwość pobrania aktualizacji katalogów z alternatywnego źródła (zakładka opcje)

* Możliwość korzystania z tylko prywatnego proxy (zakładka proxy)

* Poprawienie pobierania proxy z serwera Omni

* Poprawione sprawdzanie statusu przy auto aktualizacji

* Ostateczna poprawa problemu związanego z błędem 500 przy wchodzeniu do Harmonogramu

* Sprawdzanie statusu połączenia do decaptchera/captcha sniper (przesyłanie obrazka testowego)

Do pobrania z auto aktualizacji oraz z forum omniadd.pl

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Czy OmniAdd oferuje automatyczne podlinkowanie wykonanych wpisów? Jeśli tak to do ilu źródeł się odwołuje przy podlinkowaniu jednego wpisu i skąd pobiera teksty?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Nie. Funkcja LinkPremium działa na takiej zasadzie, że dodaje do precli twój artykuł z wylosowanymi linkami (listę linków sam musisz wgrać). W praktyce do podlinkowania powinno się używać funkcji ProLink ale ona bardzo kiepsko działa. Nie da się bowiem w niej zdefiniować, co tak naprawdę ma ona podlinkować. W praktyce linkuje ona automatycznie wszystkie adresy z danego projektu, a 50% z nich to strony główne katalogów. Program bowiem nie zawsze ma możliwość wyciągnięcia pełnego adresu do Twojego wpisu. To z kolei sprawia, że funkcja ta jest niestety nieprzydatna.

seowyszbanner.gif

Ktoś zarzucił wcześniej w temacie że pojawiły się "cwaniaczki" co wywalają linki z wpisów w OmniPRESS v2 - zaczynamy weryfikację bazy i cwaniaczki do piachu polecą

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie tylko w omnipress, choć pewnie tylko ten skrypt Was interesuje. Ja zauważyłem kilka webmini, które wycinają linki. Myślę, że jest całkiem sporo takich cwaniaczków. Trzeba im jednak przyznać, że metodę na robienie zaplecza mają genialną :D

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności