mmr88 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ten przykład to nie był wcale wp, tylko jakiś inny skrypt. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak bestos dokładnie o to mi chodziło BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 klikam update i mam - "Błąd aktualizacji. Nieprawidłowa suma kontrolna ściągniętej paczki, spróbuj jeszcze raz." Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo_Adept Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A u mnie ostatnio coraz częściej po przejściu do zakładki harmonogram pokazuje się error 500. Co to może być? Za dużo mam tam rzeczy do zrobienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja bym na początku zaczął odwiedzać forum z suportem OA - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wyszła nowa wersja OmniADD 5.3.2+ Zmiany: * Możliwość pobrania aktualizacji katalogów z alternatywnego źródła (zakładka opcje) * Możliwość korzystania z tylko prywatnego proxy (zakładka proxy) * Poprawienie pobierania proxy z serwera Omni * Poprawione sprawdzanie statusu przy auto aktualizacji * Ostateczna poprawa problemu związanego z błędem 500 przy wchodzeniu do Harmonogramu * Sprawdzanie statusu połączenia do decaptchera/captcha sniper (przesyłanie obrazka testowego) Do pobrania z auto aktualizacji oraz z forum omniadd.pl Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Automatycznie się nie udaje, a po ręcznej aktualizacji mam tylko białą stronę z napisem: ERROR: table(); . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Czy OmniAdd oferuje automatyczne podlinkowanie wykonanych wpisów? Jeśli tak to do ilu źródeł się odwołuje przy podlinkowaniu jednego wpisu i skąd pobiera teksty? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 OmniAdd tylko podpinguje Ci dany wpis, nie podlinkuje go automatycznie. To musisz zrobić sam za pomocą funkcji LinkPremium. Nie zmienia to faktu, że sam musisz wszystko poustawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czyli ten LinkPremium to taki +/- "ScrapeBox" ? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie. Funkcja LinkPremium działa na takiej zasadzie, że dodaje do precli twój artykuł z wylosowanymi linkami (listę linków sam musisz wgrać). W praktyce do podlinkowania powinno się używać funkcji ProLink ale ona bardzo kiepsko działa. Nie da się bowiem w niej zdefiniować, co tak naprawdę ma ona podlinkować. W praktyce linkuje ona automatycznie wszystkie adresy z danego projektu, a 50% z nich to strony główne katalogów. Program bowiem nie zawsze ma możliwość wyciągnięcia pełnego adresu do Twojego wpisu. To z kolei sprawia, że funkcja ta jest niestety nieprzydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superwieniu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ma ktoś postawionego OmniAdda (w ver. na php 5.3) na hostingu w jupe.pl ? Dobrze się sprawuje na tym hostingu? (do "spokojnego" korzystania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Sprawuje się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ktoś zarzucił wcześniej w temacie że pojawiły się "cwaniaczki" co wywalają linki z wpisów w OmniPRESS v2 - zaczynamy weryfikację bazy i cwaniaczki do piachu polecą Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie tylko w omnipress, choć pewnie tylko ten skrypt Was interesuje. Ja zauważyłem kilka webmini, które wycinają linki. Myślę, że jest całkiem sporo takich cwaniaczków. Trzeba im jednak przyznać, że metodę na robienie zaplecza mają genialną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.