Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja Panie, Panowie zachęcam do wykupienia konta premium.

Im więcej nas będzie, tym szybciej i więcej prywatnych baz powstanie.

A nie ma nic skuteczniejszego przy takim sofcie niż dobre, prywatne bazy.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. A kwota nie jest wygórowana, bo to nawet na waciki mało :D

Przepraszam, że na skróty... Czy ma być tak, że Ci, którzy wykupią konta premium forum, będą mieli dostęp do stworzonej grupy precli? No i jakie zasady czyli koszty takiego konta? Pewnie gdzieś wstecz coś na ten temat było, ale może tak jakoś te informacje powtórzyć i tak na świeżo :D

EDIT

Sorki - cennik jest na forum ;) Wszystko jasne. Zapewne to zrobię, ale pytanie - wpłacam, mam konto premium, ile czasu będzie trzeba czekać na jakieś "profity" z tego tytułu. Nie oczekuję, że to z dnia na dzień coś będzie, ale też niefajnie byłoby czekać miesiąc albo i więcej :)

konto 150 zł

dostęp do prywatnych baz (niekoniecznie WP, jak widzę to jeszcze nie jest doprecyzowane i leci trochę bez przygotowania).

Ale widząc dynamiczny rozwój programu i jego możliwości, kupiłem w ciemno.

Jak kogoś boli 150 zł, zostaje ręczne dodawanie unikalnych wpisów do unikalnych katalogów :)

Pozdrawiam,

eM

niefajnie byłoby czekać miesiąc albo i więcej :)

Cóż to jest miesiąc w pozycjonowaniu?

Pokory i cierpliwości :)

eM

Mariusz, o cierpliwości banałów nie musisz powtarzać. Ale jak się za coś płaci i to nieważne ile, to warto wiedzieć za co, bo priorytet w odpowiedziach na moje zapytania czy problemy nie przekonuje mnie. Jestem pewien, że Kojotek coś ciekawego wymyśli, bo tak to wynika z tego co już zrobił, ale chciałbym choć w przybliżeniu wiedzieć jakie są plany np. w tych dodatkach ekstra, bo chyba jakieś są... No i kiedy będą te ekstra bazy. Takie informacje przy okazji mogą zachęcać do kupowania kont premium. No i chęć dowiedzenia się za co płaci się jest zdrowym objawem. A cierpliwość jest potrzeba w pracy i szukaniu rozwiązań na co dzień.

Oj muszę, muszę :)

Nie od dzisiaj tu jesteśmy i obaj wiemy, że na Kojotka trzeba brać "poprawkę".

A, że Omni jest OK, to kupiłem w ciemno.

A o plany co do premium nie pytaj, bo się założę, że sami tego nie wiedzą :)

Ale z czasem to się "wyklaruje" i będziemy na plusie.

A jak nie, no cóż. Kupimy addera... :)

eM

Edycja:

Ale za 250 zł w ciemno, bez nawet szkicu planu, bym nie kupił.

Chociaż to i tak na waciki.

Kojotki - bez urazy :)

Ja tam się nie obrażam :) - cena poszła do góry bo przeliczyliśmy to na czas i tak wychodzi że to min. kwota dla kont premium więcej na ten temat można przeczytać tutaj:

https://www.omniadd.pl/index.php/topic,14.0.html

Wiem wiem wredota jestem ale taki już ja i będę uparcie odsyłał do naszego forum :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam,

Przepraszam, ale mam laickie pytanie :). Ustawiłem sobie omniadda, pracuje dobrze i wszystko jest wporządku, ale gdy wchodze w harmonogram mam domyślnie ustawione po 20.

Chciałbym to masowo zmienić na np. 50 - jak to zrobić ?. Kwestia ręczna odpada.

Wszedłem w Opcje ==> Domyślna ilość dodawanych stron i zmieniłem na 50, ale nic to nie zmieniło w harmonogramie.

Ma ktoś pomysł jak zmienić dla wszystkich stron ilość dodawanych linków ?.

Dziekuje z góry i przepraszam, jeśli temat był poruszany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności