agape Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 @zajacgd już jest ok. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Po aktualizacji omni mialem ponad 1100 zarejestrowanych WP. Po updacie bazy katalogów mam tak: Wyłączona rejestracja: 104 [Ponów próbę] [Lista] Inny błąd rejestracji: 152 [Ponów próbę] [Lista] Pomyślnie zarejestrowano: 866 mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 @agape - w dostępach w "Baza publiczna - niezarejestrowane", mam precle które dodawałem tylko do bazy prywatnej (są zresztą też wasze: seo.miasto.pl) oczywiście bez loginów i haseł. Czy jak sobie dopiszę swój dostęp, to taki precel pojawi mi się w bazie prywatnej, czy wyskoczy do publicznej? Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 agape - dzięki immy - w sumie powinieneś się cieszyć, że wypadły te, do których i tak nie dodawało magia dużych liczby w sumie tutaj nie równa się skuteczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Z moich blisko 1100 pomyślnie zarejestrowanych wordpress zrobiło się 350 a u mnie spadło do 536...? no ale też i tyle realnie dodaje w pojedynczym projekcie WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 @początkujący zrób automatyczną aktualizacje, żeby mieć pewność że masz najnowszy plik cron_reg.php bo był aktualizowany po paru chwilach. @elpav do bazy publicznej. Kliknij w wordpress na "innych bledach" ponow probe, wtedy dodaj go do bazy prywatnej. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 klikając na omnitxt mam: Nieprawidłowa licencja na OmniADD co z tym zrobić ? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeszcze raz updatować program w opcjach omniadd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zakładka "update" w omniadd ładuje mi się kilka minut - przeważnie wywala error 500, czasami się załaduje, ale wtedy nie mogę zrobić update bazy. To wina mojego hostingu(dedykowany pod omniadd w hekko) czy też coś ze strony Omni nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 U mnie to samo na hekko, ale to chyba nie wina hekko Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprawdzimy to Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @ssebo problem jest z połączeniem między Twoim a jednym z naszych serwerów. Będziemy próbowali zlokalizować przyczynę, za parę minut będziesz mógł się połączyć. Parę minut - trwa do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Są problemy z połączeniem z hekko do jednego z naszych serwerów. Powiadomiliśmy już administratora naszego serwera. Jak będzie coś wiadomo to dam znać. Z tego co widzę problem dotyczy tylko hekko. Jeśli chodzi o limity tekstów, co poniedziałek są one doliczane do obecnych aż do 4 krotnej wartości początkowej. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem czego to wina czy OmniAdd, czy Webmini ale czesto przy dodawaniu wpisu sa powielane tagi. Wyglada to tak, ze w projekcie mam np. 5 tagow, a przy wpisie widze, ze zostaly one dodane razy 3. Przy niektorych Webmini jest wszystko dobrze, a przy innych sa powielane. Mam podobnie, gdzie nie sprawdzę mam powielane tagi (webmini i otwartymini). Mimo iż mam 6-7 tagów w katalogu mam powielane, a sprawdzam inne wpisy (nie moje) i sa tam po 3,4 tagi i bez duplikatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzisiaj będzie update poprawiający to i połączenia do omnitxt Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.