Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A miałeś jakieś wątpliwości co do tego? :)

Szczerze ? Myślałem, że chociaż Kojot będzie udawał......

Nie wydam już złotówki u człowieka, który notorycznie kręci. Jak widać jednak mało komu przeszkadzają kity jakie wciska. Opycha kolejny produkt betatesterom, którzy płacą za możliwość testowania softu i poprawiania go.....i się przy tym cieszą....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No niestety muszę kogoś zmartwić bo nic takiego się nie dzieje a nie możliwość pisania postów wynikała TYLKO z błędu który powstał zapewne podczas aktualizacji skryptu lub ma konto nie aktywne - znów kilka kont poleciało ;) - jeśli komuś poleciało niesłusznie konto :) może napisać do mnie to aktywuje

Tak więc w czym problem ?

@mario1973 - takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam taką nadzieję bo mnie to wku..a - jak by dalej był problem dajcie znać bo tak na szybko sprawdzałem i powinno być OK

Swoją drogą powiem że stawianie SMF-a na SQLite to naprawdę głupota (chyba zmienię forum na inny skrypt ;) )

@mario1973 - takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze

Za takie wycieczki osobiste to ty Kojotek kiedyś porządny wp*****l dostaniesz. Twoje zachowanie przekracza już wszystkie granice podstawowych zasad Savoir-Vivre. Swoją drogą może kiedyś znajdziesz czas i przeczytasz? Może zaboleć, gula podskoczy ze złości, ale może coś zrozumiesz.

Weź się zastanów kilka razy zanim coś napiszesz.

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Kojotek zastanów się nad tym jak zwracasz się do swoich obecnych i przyszłych klientów...

takie wycieczki osobiste kieruj do swojej mamusi nie do mnie bo zielonego pojęcia o niczym nie masz a najwięcej pie..sz głupot jak zawsze
??!! to jest odpowiedz poważnego człowieka który chce coś sprzedać?

Dobra jest JEDEN plus tego całego zamieszania :)

Dzięki 'nowemu' produktowi bazy Omniada aktualizowane są tak często jak nigdy. BRAWOOOO

Ciekawe czy tak zostanie, że będą te same, czy niebawem będzie abonament za nowe bazy.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ponawiam pytanie odnośnie wspomnianego okrojenia bazy omniada.

Czy mógłbyś to sprecyzować ? Co dokładnie straci z bazy OA ?

Co teraz jest takiego w bazie OA co należy do bazy OS i nie powinno go być ?

Tak, żeby nie było niedomówień - opisz użytkownikom dokładnie. Po co znowu nieporozumienia i pomówienia z tego powodu.

Mariusz

Pytanie nie dotyczy OmniSPEED-a więc jest ignorowane - ciekawe kiedy ktoś się nauczy pisać pytania w odpowiednich działach (chyba to nie jest takie trudne)

Odnośnie nieporozumień etc - jak już pisałem OS działa na rynku już kilka miesięcy i część bazy należy tylko do niego i tu nie ma że boli czy nie boli rozdzielenie baz musi nastąpić (co było już pisane kilka razy) - taka kolej rzeczy jest.

Reasumując co odejdzie to odejdzie i wtedy pojawi się stosowne info na jakich zasadach bazy są podzielone (do czasu kiedy to nie nastąpi nie ma tematu)

@mario1973

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek przez jaki okres czasu będą aktualizacje

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek ile będzie aktualizacji

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek że aktualizacje do końca dni mojego życia będą realizowane

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek że oprogramowanie OA będzie na rynku przez min .... lat

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek że to co sam wyciągnę z neta będę dawał do OA

Jeżeli natomiast wszystko co zawiera baza OA znajdziemy również w OS , to nie ma sensu posiadanie obu narzędzi.

Jak widzisz jednak już oficjalnie zapowiadany jest koniec Omniada. Brak stosownych aktualizacji to KONIEC i tyle. Zapowiadanie jakiś szczątkowych aktualizacji to tylko mydlenie oczu.

Bo niby jak i czym się różni w internecie webmini dla OS i dla OA ?

Dlaczego tu zabieram głos i dyskutuje ? Żeby osoby zainteresowane 'nowym' produktem widziały jak dotrzymywane jest słowo odnośnie innych produktów .

Mariusz

@zakręcony - tak sporo tego zostało dodane przez użytkowników OS ostatnimi czasy więc muszę się zastanowić nad tym co zrobić (mówimy o ostatnich 3 miesiącach kiedy na rynku był OS więc spory kawałek bazy należy do OS nawet do 30% w jednej grupie skryptów) - podziękowania proszę kierować do osób które tak zaciekle chcą mi udowodnić coś czego nie ma i zmuszają mnie tym samym do całkowitego rodzielenia softów (pierwotny zamysł był taki że oba softy skorzystają na jednej bazie teraz już tak nie będzie a że sporoooo osób przeszło z OA do OS to szybkość rozwojowa bazy w OA poleci na dno - i ja tu umywam ręce całkowicie)

@mario1973 - masz naprawdę poważny problem z rozumowaniem no cóż każdy niestety ma prawo żyć w polskim prawie. A teraz mi wskaż konkretnie w czym ja słowa nie dotrzymuję poza oczywiście twoimi wymysłami które odbywają się w twojej główce?

Chciałem żeby każdy na tym skorzystał ale niestety zarzuty że OS to OA powodują tylko tyle że OA nie może dostawać tego co ma OS bo dalej by była idiotyczna polemika z kilkoma osobnikami - niestety też nie dociera argumentacja że ostatnie miesiące rozwoju OA to zasługa OS z którego przenosiliśmy wiele rozwiązań (no znacznie odciążenie dla serwera czy też od nowa napisane crony to jest składnik OS)

I jeszcze raz powtarzam projekt OA nie został zawieszony czy też opuszczony na dzień dzisiejszy - wynika to z prostego faktu jakim jest to że nadal jest i będzie sprzedawany bo nie każdy potrzebuje OS co za tym idzie nadal są planowane aktualizacje tego oprgramowania czy też baz danych które są tworzone przez użytkowników - jest to tańsza alternatywa dla OS jak się skończy okres promocji na OS to będzie dużo tańszy

PS:

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek przez jaki okres czasu będą aktualizacje

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek ile będzie aktualizacji

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek że aktualizacje do końca dni mojego życia będą realizowane

Wskaż mi gdzie napisałem kiedykolwiek że oprogramowanie OA będzie na rynku przez min .... lat

Jeśli nie umiesz czytać z zrozumieniem to niestety nie potrafię Ci pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności