Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No porządek by się przydał.

Ja mam natomiast pytanie z innej beczki.

Chodzi o funkcję Komentator w OmniAdd.

Jak z niego skutecznie skorzystać? Wrzuciłem sobie listę AA używaną przez SB i mam aż 161 dodań na 38329 adresów.

Ktoścoś w tym temacie działa? ;>

Globalny porządek bazy publicznej jak najbardziej by się przydał.. Po co każdy ma to robić na własną rękę jak ekipa Omni mogłaby należycie przejrzeć listę zgłoszonych przez użytkowników katalogów do usunięcia i zatwierdzić ją po szybkiej weryfikacji odpowiednim narzędziem. Jeśli braknie im czasu to zlecić to odpowiedniej osobie i finito...

@Koobe @Paweł

Mam wrażenie, że ta opcja została wprowadzona, żeby OmniAdd miał więcej punków w porównaniu dodawarek sporządzonym przez Kojotka.. a tak naprawdę nie została należycie przetestowana/dopracowana. :)

Pozdrawiam

A mnie omniadd powoli zaczyna wkurzać.

Piszę to po miesięcznym testowaniu.

Mam wrażenie, że ma zbyt mało opcji aby w pełni wykorzystać dodawalność do istniejącej bazy. Pamięcią sięgam do Publikera i widzę, że tam była możliwość określenia nawet do jakich kategorii program ma dodawać. Tutaj nie. Nie wiem jak technicznie omni sobie z tym radzi bo nigdzie nie widzę opcjo definicji kategorii/podkategorii dla wpisów, ale mam wrażenie, że kiepsko.

Jeśli ktoś ma swoją bazę precli i chce automatem dodawać, to ok. Dla publicznej raczej publiker mimo wszystko. Takie moje odczucia.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności