Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem Ciebie, ale chyba nie powiesz mi że nie korzystasz ze swoich sharvestowanych katalogów ? Bo jeżeli nie korzystasz to rozumiem Ciebie jeszcze bardziej :D

Np. ja dodaje swoje katalogi z jednego powodu: wiem, że jak sam sobie sharvestuję to będzie ich więcej niż w bazie publicznej, więc zrezygnowałem całkowicie z publicznej bazy (oprócz easydir, omnipress, qlweb).

W ogóle dlaczego nie można dodawać easydir itp. do prywantej bazy ?:D

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

pewnie dlatego ze klasa z captcha obrazkowa jest niezabezpieczona i omniadd dodaje z jej pominieciem - dla porownania okazzwloka pisal mi ze w jego dodawarce lamie captche a nie ja obchodzi (ale to bylo jeszcze zanim wyszedl donlinkage, jak jest teraz nie wiem)

z kolei klasa matematyczna juz wymaga lamania - mozliwe ze to dlatego omniadd obsluguje tylko obrazkowa

ale to takie moje dywagacje - bo odpowiedzi od kojotka sie nie doczekalem

jak ktos sobie zabezpieczy graficzny token to omniadd nie doda, mimo ze recznie captche wpisac mozna (lub byc moze takze donlinkagem)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Ok, u mnie też już nie działa, jakaś przerwa była.

@zakręcony, też tak już nie raz miałem, powiedzmy kilka tygodni działało ok, a nagle kilka dni obciążenie z kosmosu i koniec limitu...

A jeszcze takie pytanko do innych posiadaczy. Z takiego jednego pełnego "blasta" na daną stronę ile przybywa wam bl w majestic?

@finansiarz - z publicznej bazy kilkadziesiat linkow po pelnym blascie i podlinkowaniu. Ostatnio sprawdzalem i z 2888 pokazywanych dodan, po 3 tyg w googlu zaindeksowane bylo ponizej 100 linkow. Pingowanie z OA, podlinkownanie stron 'alive' z SWLi stalych od razu po dodaniu.

Wiem ze to niewiele zmieni, ale nie podoba mi sie system podejscia do licencjonowania. Kupuje produkt ktorego dzialanie jest zalezne od serwera licencji, czyli moze przestac dzialac w dowolnej chwili. Co rowniez znaczy ze jak Koyotek zwinie biznes, zakupione licencje sa bez wartosci + biznes oparty na produktach OW z dnia na dzien moze stracic narzedzia. Kazdy taki pad mi o tym przypomina ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności