Skocz do zawartości

Linuxpl.com - konta SEO

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak na dzień dzisiejszy działają konta seo na linuxpl, czy warto wchodzić tam z zapleczem? Czy szukać czegoś innego?

Oczywiście pomijając poniższy cytat. :)

mam konto seo na Linuxpl i dzis zaczyna mnie szlag trafiac. co 2h zwis. wczoraj mialem 7k UV

No tak zgadzam się że support mają najlepszy :P

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

te zwisy to byla pewnie po czesci wina stronki bo za duzo wejsc bylo. dzis juz bylo w porzadku. zreszta wczorajszy przypadek byl pierwszym, kiedy mialem problem z tym kontem.

a chlopaki z Linuxpl blyskawicznie zalatwili mi przeniesienie na VPS, wiec ode mnie maja duzy plus.

Wystarczająco dobrze śmiga ich hosting jak kto nie "zarzyna" serwera ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• 2 tygodnie później...

Serwer mam tam testowo, bardzo dobrze się dodaje się domeny, podpina różne ip.

Natomiast problem jest z przypisaniem domen .de, które wymagają 2 różnych klas ip dla dnsów.

Napisałem do adminów, może pomogą rozwiązać temat :D

Admini linuxpl poradzili sobie z tym problemem, support bardzo szybki, polecam ten hosting :D

Z tymi .de widzę, że są problemy. Home.pl wywala błąd dla domen .de, jedynie 1and1 od razu spełnia wymogi.

w dniu jutrzejszym - 1.6 od godziny 23 planujemy zmiane dyskow z wersji standard na Enterprise. Chcielibysmy zwiekszyc wydajnosc serwera oraz przede wszystkim stabilnosc przez doozenie tych wlasnie dyskow. Za utrudnienia przepraszamy. Zmiana powinna potrwac nie pozniej niz godz 7 nastepnego dnia.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce"Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności