NetBusters Group Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Czy bawiliście się już gitarką na google dziś? Z okazji urodzin Les'a Paul'a. Taka fajna zabawka a ja 10 min grałem na gitarce;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Niezłe jako demo możliwości dźwiękowych na stronie www. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No i w końcu znaleźli sposób na to czym zająć ma się user, jak wyniki są inne niż oczekiwane :] - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakeryk2 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Google ostatnio coraz bardziej przykłada się do użytkowników. Ich pomysłowość co do ich własnego loga czasami mnie zadziwia, a to z gitarką było po prostu boskie - problem w tym, że cały dzień widziałem to "dziwne" logo, a dopiero wieczorem przypadkowo najechałem na nie i usłyszałem dźwięk. Więcej takich akcji Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Google ostatnio coraz bardziej przykłada się do użytkowników. Ich pomysłowość co do ich własnego loga czasami mnie zadziwia, a to z gitarką było po prostu boskie - problem w tym, że cały dzień widziałem to "dziwne" logo, a dopiero wieczorem przypadkowo najechałem na nie i usłyszałem dźwięk. Więcej takich akcji To ciesz się, bo ja np. miałem trochę zwariowany dzień i nie wpadłem na to, żeby najechać na logo kursorem. Jest gdzieś "archiwum" logo Google, gdzie loga działają tak, jak w dniu ich umieszczenia? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalvinator Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Znalazłem coś takiego. klik Więc graj do woli. Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Znalazłem coś takiego. klik Więc graj do woli. Dzięki https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nauczyłem się trochę grać z Youtube https://goo.gl/doodle/N21aD Jaka to melodia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Przez tą gitarkę teraz są milionowe straty https://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Milion...,wiadomosc.html Noclegi nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No tak ludzie zamiast pracowac grali na gitarce:) znam to z wlasnego doswiadczenia w tym dniu na firmowych komputerach poblokowalem google bo wiedzialem ze bada sie bawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No tak ludzie zamiast pracowac grali na gitarce:) znam to z wlasnego doswiadczenia w tym dniu na firmowych komputerach poblokowalem google bo wiedzialem ze bada sie bawic. no nie mow ze tym wszystkim pracownikom poblokowales ? wszystkim dzialom? marketingowemu, ksiegowym, nawet ochronie Twojego wiezowca? ehh zapobiegawszy CEO Doodle od Googla sa bardzo trafione, ale to podliczanie strat globalnych to moim zdaniem lekka przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.