artur@ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak w temacie, bo u mnie od 2-3 godzin problemy z połączeniem i nie wiem co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Niedawno M$ wykupił Skype'a. Mam nadzieje, że to wszystko tłumaczy {x|X|:|;|=|8}{|-}{D|P|)|>|]} - Random emoticon generator! Twórczość mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A no to teraz rozumiem dla czego miałem błąd ze skypem i się zamknął. Myślałem, że to tylko u mnie problem. No cóż, niech mu będzie Nie wiedziałem, że M$ wykupił Skype, to można się spodziewać takich problemów, jak z Windowsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Chciałbym być dobrej myśli, jednak bardziej niż takie problemy zastanawia mnie co stanie się z wersją na linuxa. {x|X|:|;|=|8}{|-}{D|P|)|>|]} - Random emoticon generator! Twórczość mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Microsoft już zepsuł Skype'a? :) Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości. Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Mi też wywaliło, identyczna sytuacja, jak dwa tygodnie temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huber2t Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 https://www.dobreprogramy.pl/Skype-znow-ma-...nosc,25423.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czepiacie się Microsoftu, a ciekawi mnie czemu. Ja nigdy z ich systemem nie miałem problemu, ale co ja tam mogę wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.