milkus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Niedawno kupiłem nowego lapka (więc sorry za ewentualne literówki, bo jeszcze nie przywykłem do klawiatury w packard bell) i czekała mnie nagła przesiadka z XPka 32bit na siódemkę 64bit. Dotąd używałem KED2, który spełniał moje oczekiwania i jest za free. Niestety w siódemce w zakładkach nie wyświetla mi nazw, co jest uciążliwe w przypadku pracy z kilkoma plikami. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o polecenie czegoś darmowego lub w niewielkiej cenie, przetestowanego, funkcjonalnością zbliżonego do KEDa (EDIT: ach ten pieprzony touchpad, kilka razy przez niego poprawiałem ten tekst). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 PSPad / na tym forum jest kilka topików na temat edytorów html, poszukaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 na tym forum jest kilka topików na temat edytorów html, poszukaj sobie OK, ale chodzi mi o konkretny system i coś sprawdzonego. Nie chciałbym instalować wszystkich edytorów. PSPad Już sobie patrzę co to tam ma. Thx za radę. EDIT: Już sprawdziłem, edytorek przypadł mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 PSPad jest OK (sam od lat korzystam). Tu masz po polsku niektóre jego możliwości opisane: https://www.wvista.pl/index.php/2010/03/dob...ytor-html-pspad/ Pod Win7 nie wiem czy działa, daj znać jak sprawdzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pod Win7 nie wiem czy działa, daj znać jak sprawdzisz Działa idealnie, wszytko wyświetla jak należy i widzę, że ma więcej opcji niż KED2. Fajne jest też to, że od razu mogę sobie UTF-8 ustawić dla pliku, bo z KEDem to różnie bywało i im się skapnąłem, że mam nie takie kodowanie to już często po ptokach było (a nikt chyba nie lubi poprawiać literek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Notepad ++ Macromedia Dreamwayer Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Również polecę pspad Najlepsze Serwery CS Reksio. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 OK już nie polecajcie. Napisałem, że PSPad jest fajny, intuicyjny i w ogóle jest cacy (mam to co chciałem). To wszystko w tym temacie. [TEMAT DO ZAMKNIĘCIA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodarski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie wiem jak Wy ale ja w PSPadzie miałem problem przy pisaniu polskich znaków. Oczywiście poradziłem z nim sobie zmieniając domyślne skróty klawiatury, ale jest to spory minus dla tego programu, a jak dla mnie w sumie jedyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Niezastąpiony codelobster Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 polecam PsPad oraz Notepad ++ z darmowych z płatnych super kombajn Zend Studio głównie do PHP ale do htmla też się nadaje Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 EditPlus Koszt rzędu 100 zł netto. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja od lat korzystam z Zajączka, jest darmowy, również do wykorzystania w firmie. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Notatnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jeśli chodzi o mnie to Notepad++ jest bezkonkurencyjny :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.