Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

ale kasę dostałeś,

jak źle to się szybko w klawiaturę stuka, jak dobrze to olać, kto by się wysilał...

proszę o kontakt wszystkich którzy na nowym serwerze mieli mieć uruchomione usługi w ramach rekompensaty za pomieszane IP po przeprowadzce

na początku lutego.

Serwer już jest online, więc dziś myślę temat zostanie zakończony.

pw wiecznie pełne, więc proszę pisać na pio[a]duu.pl

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Tak, pieniądze dostałem 7 kwietnia czyli 2 miesiące po tym jak wysłałem mail z prośbą o zwrot pieniędzy. Do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi na maile, nie dostałem też faktury korygującej, która to rzekomo została wysłana (11 marca lub wcześniej). To właśnie świadczy o pełnym profesjonalizmie.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Ja zaś polecę usługi oferowane przez Szybki-Serwer.pl. Od jakiegoś czasu mam przyjemność korzystać z ich usług, serwery działają na prawdę szybko i niezawodnie, zero padów i jakichkolwiek problemów z działaniem. Kontakt błyskawiczny, często na maile odpowiedzi mam po kilku-kilkunastu minutach, z Sławkiem można się zawsze dogadać więc jak dla mnie jest bardzo dobrze. Gorąco polecam usługi Szybki-Serwer.pl :)

• 4 tygodnie później...

Używam od jakiegoś roku, na tę chwilę najlepszy hosting SEO jaki miałem, serwer śmiga pięknie, żadko kiedy ma jakieś drobne czkawki, w porównaniu do 2 innych hostingów które używam pod zaplecze, jest bezkonkurencyjny.

Jedyny minus jaki na razie odnotowałem to wspominana wczęsniej wpadka z przenosinami - bardzo mnie zabolała (3 tyg. bez zaplecza, bezpowrotne wyrzucenie kilkunastu stron ze statlinka - w międzyczasie zmienił się regulamin), mam nadzieję że to pierwsza i ostatnia taka historia.

• 2 miesiące temu...

Czy tylko mi się wydaje, że hosting seo działa dobrze ? Korzystam od około miesiąca i nie widzę padów, o których ludzie żalili się w tym wątku.

Mam nadzieję, że nie będę musiał uciekać od tej firmy :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności