Mclain Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Czy testował ktoś z Was siłę odległości linków? Podobno Google uznaje, że im dalej oddalone są od siebie IP, tym ważniejszą stronę muszą rekomendować. Co Wy na to? Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukio Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Na moje bzdura. Punkty Google+ za darmo dla Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Na moje też Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Będzie to na pewno bardzo naturalne jak mój polski serwis zdobędzie linki na brazylijskich witrynach gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.